Ahojky holky ,zase ja 😉
Jiz jsme podstoupili 1 IVF,neuspech mame veskere vysetreni oba dva s pritelem zdravi oba mame deti. Jen ja jsem sla na pruchodnost vejcovodu pomoci kontr.latkou. Ukazaly se ze nejsou pruchodne ,ale lekar rikal ze to neni 100% nevidel na utz zadne vady atd. Ale jinak u nas nevidi zadny problem oba zdravi vysledky v poradku. Myslite ze sance otehotnet je i normalne dalsi IVF jdeme na podzim ,meli jste taky tak nekdo a podarilo se Vam?
Kyselina listova a Gynex. Občas jsem si udělala čaj z kontryhelu. Jinak nic.
Dekuji ;)
Ahojky ano je
Zacinam holky teda brat gynex kapky a kyselinu listovou beru uz rok.... ;) tak jsem zvedava
Držím palce. Ten gynex je potřeba dlouhodobě. Listovka sama o sobě nic nezmůže, ta podporuje pouze obnovu buněk a rychlý/správný růst embrya.
@verajan ahojky, tak já byla v březnu na rekanalizaci- zprůchodnění vejcovodů. Ted se podařilo přirozeně,,ale neudrželo se..bylo biochemiclé těhu..pošlu odkaz na můj příběh..at to tu nemusím znova vypisovat..takže joo, i tadle varianta tu je..
https://www.modrykonik.cz/group/8359/ahoj-holky...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já měla neprůchodné oba vejcovody. IVF se podarilo, ale pak bylo zamlkle tehotenstvi. nakonec mam dve deti a obe bez IVF. takze se z nepruchodnych musely nejak stat pruchodne. prvni se podarilo po trech letech litani po doktorech.