Neplodnost N979 a asthenoterazoospermie

barca98
9. čer 2021

Ahoj
S manželem se snažíme o miminko už nějaký ten pátek byli jsme už i na klinice ivf clinic Olomouc ( horní lan ) i v FN ol na klinice . Všude nám bylo řečeno to samé ale i přes to jsme si vybrali fn . Na soukromé klinice jim de o peníze + pověst ve Fn pouze o pověst , zajímavé je že když sem se zeptala na soukromé klinice na úspěšnost bylo mi řečeno 15/25% což mě zaskočilo při cenně 25-45 tisíc by jsem čekala víc , ve Fn je pravděpodobnost 50% cca takže asi 2 x tolik za cca poloviční cenu .
Když pominu peníze a samozřejmě starou budovu pořad ocením profesionalitu lékařů . Když budu mluvit přímo o nás pan Dr . Se nás ptal na spoustu vyšetření které nám chybí na s.k ( soukromé klinice ) jediné co je zajímalo byl spermiogram + hormony během ms nikoli před po jako ve Fn nechtěli ani genetické vyšetření ani další krev ( ani nevím na jaký test ji ve Fn přesně chtěli )
Každopádně když to vezmu kolem a kolem vychází mi lépe Fn Ol ale zajímá mě velice Vaše zkušenost ( pouze prosím tyto 2 kliniky ) jaký byl průběh úspěch a jak to cele bylo ( nejlépe pokud mate stejnou nebo podobnou diagnózu )
Moc děkuji a snad si tu pomůžeme a podpoříme se vzájemně .
Barča