Ahoj snažilky chci se zeptat jak si krátíte dlouhé chvíle před ivf. Nebo čekání po neúspěchu na další cyklus? Taky vám to přijde tak nekonečné? Každý další měsíc mě přijde jako rok a pořád koukám do kalendáře... Moc děkuji za rady
Chodili jsme na inseminace 🙂.
To znám to čekání je dlouhý hlavně na menstruaci a pak ivf a pak jestli se zadařilo no tak to jsou nervy
My jsme si čekání na čtvrté IVF zkrátili inseminací, po které jsem otěhotněla 😃 Ale obecně doporučuju prostě vypnout a zaměřit se na nějaký jiný velký projekt, třeba stavba, svatba, rekonstrukce, výběr nového auta, rozjet podnikání, začít psát třeba knihu nebo tak něco, možností je spousta 😊
@lenatko91 tak já čekám na výsledek inseminace a mužů říct že do toho zarizuju svatbu, dostavujeme barák a odešlo nám auto takže vybíráme nové 😂😂 ..... Ale nepomáhá to stejně počítám dny, vím že se to nemusí podařit, vím že se na to nemám upínat ale tolik bych si přála vdávat se těhotná..........
@helena1033 tyjo, opravdu se nenudíš 😃 a kolik dní zbývá? Držím palce 🍀
@lenatko91 dnes je to 7 dní, 1.9 jdu na chce ráno na 8 . Tak uvidíme 😉
@luciebelohradska31 ano, to bylo mých nejdelších 12 dní v životě
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Doporučím jedno. Neupínej se na to. Taky jsem se těšila a počítala dny. Při vší mé smůle se 1 et nepovedl. Embryo se neuchytilo. Máme 1 v mrazu, ale vůbec se mi do toho nechce. Jestli se ani to nepovede. Druhý pokus IVf nebudu zkoušet. Zkusíme adopci.