Někdo po IUI?

klu
19. dub 2021

Ahoj, je tu někdo stejně jako já 12tý den po IUI nebo má někdo nějaké zkušenosti? Ve středu bych měla udělat test a začínám být lehce nervozní...děkuji 🙂

malenka3
19. dub 2021

Jo, tuhle nervozitu jsem měla za sebou 7x 😂 z toho 2x úspěšně. Držím palce, co se má stát, se stane, teď už to moc neovlivníš.

klu
autor
19. dub 2021

Děkuju a máš pravdu. Moc ti gratuluju, doufám, že u nás to také bude mít úspěch 🙏

michelle_michelle
20. dub 2021

@malenka3 můžu se zeptat, na kolikátý pokus se Vám IUI povedlo? nás teď brzo čeká poslední - šestý...

malenka3
20. dub 2021

@michelle_michelle první dítě na šestý pokus, poslední před ivf, já už ani nechtěla, ale manžel ano. A druhé dítě klaplo napoprvé.

michelle_michelle
20. dub 2021

@malenka3 děkuju)

juliiiie
20. dub 2021

@klu Ahojky, taky se pridavam, protože jsem 7DPO po IUI a 3.pokusu... snad nám to holky vyjde ❤️❤️

deliba
20. dub 2021

Držím všem palce. 🍀 Nám vyšel druhý pokus IUI

klu
autor
21. dub 2021

Tak nám to bohužel nevyšlo..zjistila sem to už včera, ale dneska sem si radši udělala ten digitální test clear blue a nic...tak nás čeká druhé kolo 😢

klu
autor
21. dub 2021

@juliiiie tobě držím moc pěsti 🍀

juliiiie
21. dub 2021

@klu moc ti děkuji 🙏🍀 jsi zlaticko a mrzi mě, ze tito nevyšlo.. ale víš co... všechno zle je k něčemu dobré, tudíž nevadí a vzhůru s čistou hlavou do nového cyklu

klu
autor
21. dub 2021

@juliiiie máš pravdu, akorát se z toho musím oklepat a jedeme dál

juliiiie
21. dub 2021

@klu já viiim 😞 ja to znám, je to vždycky hnusny pocit, ale vždycky ten druhy den to už zase beru jinak a nesmis zapomenout, ze naděj umírá poslední 🤩

klu
autor
22. dub 2021

Ahoj holky 🙂 ještě jsem se chtěla zeptat, nejezdíte někdo do Prahy do Europe IVF?