Negativní těhotenský test po IUI, ms má zpoždění. Řešit to zpoždění?

knihomolka8
13. srp 2024

Přeji hezký den, 26.7. jsem podstoupila své první IUI, ms měla dorazit teď v pátek nebo v sobotu (9.-10.8.), ale nedorazila. Progesteron jsem poslední zaváděla v neděli. Test mám negativní, ms nikde, teplota nahoře, žádné bolesti ani špinění (obvykle špiním tak 2-3 dny před ms a bolesti mívám velké kvůli endometrioze). V CAR mi řekli, že mám zavolat, když bude test pozitivní a že mi to potvrdí z krve a budeme pokračovat v progesteronu, nebo mám skončit s progesteronem jakmile to dostanu. Progesteron už nemám a zároveň mám zpoždění a negativní test. Předpokládám, že kdyby pokus vyšel, už bych v této době musela mít alespoň náznak druhé čárky (Mamatest)? Mám zpoždění nějak řešit? Já mám i obavy protože už jsem 2x prodělala potrat v ranné fázi a vím, že bez progesteronu je to bez šance. Tak mě děsí, že progesteron už nemám.
Už si připadám jak hysterka 🙄
Měla jste některá takhle dlouho negativní test a nakonec to vyšlo?
Předem děkuji za odpovědi

ileni
13. srp 2024

@knihomolka8 progesteron jsi dobrala v neděli 11.8. ? Pokud je to tak tak MS má dorazit do 3 dnů...

hanka2m8
16. srp 2024

Tak to jsme na tom stejně, jen já byla na IUI až 29.8., 3 dny po tobě. Menstruace nic, zpoždění už 5 dní, a testy stále negativní. Na kliniku jsem volala a paní na recepci mi tak trochu netaktně rekla, ze mám proste počkat na menstruaci, ze přijde, když mám negativní test. Ale já furt verim, ze se třeba test mýlí…😁 Jak to jde u tebe? Pořad nic?

knihomolka8
autor
29. srp 2024

@hanka2m8 ahoj, tak u mě to opravdu neklaplo a jsem objednaná na další IUI. Jak jsi na tom ty? Držím palce 🙂

hanka2m8
29. srp 2024

@knihomolka8 Taky. Neklaplo, dostala jsem to s týdenním zpožděním. Hned jsem zas začala brát Trozel podle instrukcí a včera jsem byla na ultrazvuku a prý to nezabralo, jak mělo, takže IUI tenhle měsíc dělat ani nebudou. A příště to mám zkusit bez Trozelu. No je to věda…🙄

knihomolka8
autor
29. srp 2024

@hanka2m8 a Trozel se používá proč? Já měla taky týdenní zpoždění a další cyklus rozhozený - zkrácený :-/ takže mě jen vyšetřili na průchodnost vejcovodů, a bylo to bez IUI. To mě mrzí, ale budu držet palce, aby ti to příště vyšlo 🙂