Ahoj holky chtěla bych se zeptat kdo má nižší amh povedlo se některé z vás otěhotnět v nativu bez léků? Nebo jste radši pro dlouhý protokol? Předem děkuju za rady a zkušenosti 😉😍
@saja13 ja mam teda amh jeste o chlup nizsi (0,81) a pred poslednim ivf jsem uzivala drmek a vajicka byla asi zatim v nejlepsi kondici za celou dobu, odebrala se 3 a vsechna zrala a schopna oplodneni. Samozrejme tezko rict jestli to bylo tim drmkem, ale verim tomu. Na jare chceme zkusit dalsi ivf a zacinam ho zase zobat.
@saja13 ja som nad tým začala rozmýšľať teraz. My sme otehotneli, ale prestalo biť srdiečko. 2x potom ivf, ale foliky nerastli. Bolo ich okolo 8, ale rastli do 12mm max. Aj to dost neskoro v cykle. Vykaslala som sa na to a začala s vitaminmi. Po čase som šla na sono a vraj folik 20mm a uz 7 ci 8dc... Dr bola hotová. Pichla som ovitrelle, ale nic z toho. Tento mesiac kázala prísť skôr v cykle a 8dc 3 foliky 15,13 a 10mm. 12dc 22mm folik dominantny, pichnuty ovitrelle a doma romantika nakazana. To bolo tento pondelok a v utorok som zacala krvácať. A to sme sa mali snažiť, ale nič z toho teda nebolo. Vraj ovu krvacanie. Nikdy som to nemala a preto som to teraz presvihla. Urcite folik praskol v utorok a sex nebol😣. Takze nič 😔. Ale ked tak rastu ako huby po daždi, premýšľam ísť to dať odobrať, kedze si myslím, ze mam zrasty.
Ahoj holky když jste měly dlouhý protokol kolikátý den od zoladexu jste začínaly se stimulaci? Měly jste stejne léky jako při krátkém? Mě chce dr dát buď menopur ten sem měla i při krátkém amh 0,93 a měla sem jen 3 foliky 2 vajíčka a nebyly zralé a nebo mi dá pergoveris, dneska tam budu volat tak se zeptám jestli by to nešlo změnit, chtěla bych změnit léky když při krátkém protokolu nic moc 🤔 a jak jste snášely dlouhý protokol?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@saja13 Ahoj, mám nízké AMH, nativ jsme zkoušeli a byla to katastrofa, neodebralo se žádné zralé vajíčko. Ale samozřejmě to takto nemusí být u každého.