Ahoj spolubojovnice, zajímal by mě Váš názor na Natalart Plzeň. Díky za Vaše reakce-
Ahoj, do Natalartu chodím a jsem moc spokojena! Všichni jsou milí, příjemní fajn prostředí 🙂 Jsem po včerejším OPU vajíček a čekám na transfer 🙂 Natalart jen doporučuji!!!
Ahoj , já mam také samé příjemné vzpomínky , příjemné prostředí a personál. Dnes už mám skoro 9ti letého syna a čekam druhého. Tam je ale jiný tatínek a pořídili jsme si ho přírodní cestou skoro hned na poprvé, Jinak držím palečky vše dobře dopadne🙂
Ahoj zvažujeme s manželem Natalart, můžu se zeptat na spokojenost, jaké léky jste měli na stimulaci a na et/ket, a jaké jsou ceny injekcí, icsi, zmrazení atd, děkuju vám 😉
Ahoj, já jsem byla spokojená je to už 10 let , a mám krásného zlobiveho klučinu 🙂 jaké jsou ceny dnes nevím ale při IVF jsme platili myslím 10 tis. Držím palce😉
Ahojky, vřele doporučuji! 👍Chodili jsme s manželem od loňského října a teď počítám týdny do porodu 🙂
U nás nebyla zjištěna žádná příčina, oba jsme byli zdraví, jen nám to proste neslo...podstoupili jsme dve inseminace, podle me je to ztráta času, jelikož úspěšnost je hodně malá. Takže do další jsme uz nesli a chtěli rovnou IVF.
Stimulovala jsem Gonalem, ten je docela drahej, myslím něco kolem 2000,- a potřebovala jsem dve balení...k tomu další nějaké léky na udržení a dostimulováni, abych nemusela platit další Gonal, a na uvolnění vajíček atd., také jsem měla injekce na ředění krve. Nakonec jsem měla 12 folíků z toho 7 odpodnenych, ale vydrželo nám do ET jen jedno. Takže jsme neplatili žádné mrazení jen prodlouženou kultivaci 3500,-. Myslím ze celý proces cca kolem těch 10.000-12.000,-
Všichni jsou tam strašně fajn, ochotni...🙂 takže za mě, neztracet čas a sup se objednat 🙂 Držím palce!!!
Ahoj, jdu se sem zeptat, nevíte jestli je možné se do Natalu objednat na ultrazvuk když mě už,, propustili,, jako těhotnou? Třeba jako samoplatce.. Vím že v některých Car to jde, ale nevím zda i tady..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Dobry vecer, jezdili jsme s manzelem do Natalartu cca pred 2 roky. Vsechen personal byl velice mili a profesionalni. Diky panu Rokytovi mame dnes 15mesicniho spunta. A povedlo se na poprve.