Ahoj všem prosím vám o radu za měsíc nastupují na ivf v natalartu. Doktor mi řekl že mi vypíše pracovní neschopnost od odběru vajíček až po zjištění těhotenství tedy 14 dní po embryotransferu jestli jsem to dobře pochopila. Četla jsem ale že mnoho žen bylo na neschopence už od začátku stimulace za což bych byla strašně vděčná protože kvůli práci to asi nebudu úplně zvládat hlavně po fyzické stránce zvedání těžkých věci, nemožnost si dojít kdykoliv na wc, na jídlo, a hlavně jezdit dálku autem do práce.navic velké hladiny AMH takže velka možnost hyperstimulacniho syndromu. Prosím nemáte někdo zkušenosti s natalartem tady v Plzni? Jestli je taková možnost nebo popřípadě koho poprosit? Gynda? Nebo obvodní lékař?moc děkuji za odpověď 😊
Já díky NATU mám dvě zdravé děti. Neschopenku jsem vždy měla také též až od de dne OPU. Zkus buď domluvit s nimi a nebo s praktickým lékařem. V tom případě by jsi už nemusela mít pak neschopnost od nich. Ale jsou na to různé zákony. Praktik ti to může vypsat na jiný zdravotní problém v Natu nikoliv.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, já teda nemocenskou nevyužila, ale s většinou lidí v Nataralt se dalo domluvit...