Dobrý den,
již přes 2 roky se s manželem snažíme o miminko, zatím marně a tak jsme teď ve středu podstoupili první iui, folikul měl 24x20cm, ovulace nejspíše v noci ze středy na čtvrtek. Manžel měl nadprůměrný spermiogram, 60% aktivních spermií, tvarově trochu horší ale nic strašného. Jinak jsme oba naprosto zdraví. Chtěla bych se zeptat, zadařilo se někomu iui hned napoprvé? Už je to dlouhé.
Ahoj 🙂Nám se povedlo na poprvé. Teď jsem už 13+2tt. Manžel má špatný spermiogram a měli jsme opravdu jen jeden pokus,jedno embrijko! Do mrazáku nám už nic nezbylo. Držím palečky,ať vám to vyjde. Když jste oba v pořádku,tak snad musí ne?🙂🍀
Nám se také hned napoprvé zadařilo. Ted máme roční holčičku. A plánujeme druhé, úplně stejně. Snad budeme mít štěstí jako poprvé. 🙏 A Vám taky držím palce ať vše dopadne dobře.
Nám taky. Po třech katastrofálních IVF. 🙂
Ahoj všichni ;)
Chtěla bych se zeptat jestli 10 den po inseminaci jste měli nějaké příznaky bolesti prsou, bolesti podbřišku, nevolnosti apod…
Já jsem 14 den po inseminaci a žádné příznaky nemám, akorát den po Insiminaci mě bolel drobet podbřišek a to bylo vše. Děkuji vám, za pripadne odpovědi 🙂 :D a dnes mě pobolívá trochu břicho jako kdyby měla přijít menstruace
@l1enka my byli kolem toho 10. dne pod stanem na dovolené a mně byla pořád zima, chtělo se mi brzy spát a občas mě bolelo v podbřišku, takže jsem myslela, že se blíží menstruace a že na mě něco leze.. já tomu moc šancí nedávala a vypustila jsem to. Když jsme přijeli domů, tak mi došlo, že je to už dva týdny od IUI, tak jsem si udělala test a byl pozitivní 😁
@l1enka Dokud nedorazí menstruace...šance je pořád...❤️
@milujicimaminka89
A když dorazí? Tak je možnost že by to bylo taky možný? Že by to vyšlo
Dneska už druhý den mě bolí břicho jako kdyby měla dorazit menstruace , přes noc nic než pres den
Menstruace by měla dorazit v pátek a ještě do zítra beru Progesteron, hormon a budu to mít dobrany
@l1enka No, když dorazí menstruace a test je negativní, tak to asi nevyšlo...
@milujicimaminka89 já jsem byla sice na ivf,ale ohledně testu to bude asi podobné.plus den,dva než se vajíčko oplodni? Vkládali mi pětidenní embrio,proto vždycky přičítám dny po vložení +5. První test je teda 10 dní po oplodnění🙂(5+5)
@milujicimaminka89 tak zkus být v klidu,ještě se ta druhá čárka může vybarvit 🙂 držím palečky!
@milujicimaminka89 mas dr.max a ten hodne málo barviva.
@milujicimaminka89 počkej na ms❤️ještě může vykouknout
@tikanti ❤️
@milujicimaminka89 já měla pozitivní testy až 14dpo, předtím úplně bílo. Netestuj pořád dokola, zajdi se ven projít
Komu to nevyšlo 1iui , Nezoufejte
Já měla 16 dnů po III jeden den opoždění, a dneska menstruace přišla, tak snad nám to vyjde příště ☹️☹️☹️😥😥😥 také jsem smutná ale co se dá dělat
@l1enka Také dnes negativní...opět velké zklamání...😓😓😓
@milujicimaminka89 jak dlouho se už snažíte? Víte kde je problém?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@anca960805 nám vyšlo IUI hned napoprvé 😉 a když byl synovi rok, zjistila jsem, že jsem znovu těhotná, přestože to jsme se snažili o opak 😆 takže nakonec máme dva syny, přestože se nejdříve nedařilo a potom v car se tvářili, že IUI je ztráta času 😉