Ahoj, prosím stále mi vrtá hlavou jedna věc, měla jsem 9 DC dominantní folikul 12 mm a ostatní 10 mm a když jsem šla 11 DC na kontrolu tak jiná paní doktorka v CAR napsala, že mám jen drobné folikuly. Po píchaní Puregonu i když nižších dávek se přeci nezmenšil. Podle me 12 mm 9 den není drobný folikul. Může se folikul ztratit může se sám zmenšit i přes léky? (prasknout dřív apod...). Psala jsem tam at mi řeknou kolik tedy měl ten folikul a bylo mi odepsano, že to v papírech není. Já vím, že paní doktorka pospíchala, ale podle mě si s tím ani nedala žádnou práci a šup šup už běžte.
no já vím, jenže už na chodbě jsem slyšela jak paní doktorka někam pospíchá, byla jsem objednaná na 16h a uz v 15:15 mi volala kde jsem a jestli nemuzu prijit druhy den tak říkám nemůžu já už nemám injekce a ona tak dobře tak přijedte co nejdřív a prohledla mě, podle mě to vzala fakt hopem a ten folikul byl minule vzadu a ta jiná paní doktorka musela zalovit ultrazvukem nez ho nasla a tahle vubec. Já jsem se i ji ptala ted kolik ma ten velkej jakto, že tam není? a bylo mi řečeno, že tam neco vidi. Vubec ho nezmeřila a ani podle me nevidela. Me to trochu stve ten pristup, protoze injekce Puregonu nejsou nejlevnejsi a pak kdyz me tak odbyla tak se vidina insemninace rozplynula, protoze rikala, ze to asi stopneme uvidime v sobotu a me bylo do breku, proto premyslim kde je ten dominantni a ze 9 den to proste není malo 12 mm. Podle me drobné jsou tak 5-7mm. Jdu zitra tak jsem zvedava.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@evcann no 12 mm opravdu není malý folikul, třeba to ta druhá doktorka neměřila, jen konstatovala že tam jsou, ale i přesto by měla asi napsat přibližnou velikost, těžko říct. Ono to asi každý praktikuje jinak ☹ a kdy máš jít na další kontrolu?