Ahoj je tu některá co po odblokování páteře a cvičení- Mojžíšova metoda otěhotněla? Může být i během této metody sex a snaha otěhotnět? Už mám za sebou IVF i KET .děkuji
Ahoj, já na metodu Mojžíšové nedám dopustit, i když mi "procedúra" přišla dost potupná. Odblokování se provádí přes konečník a mělo by se provést v době mezi menstruací a ovulací a sex mít musíš, jinak přece neotěhotníš 🙂 nám se to podařilo po prvním odblokování 🙂 takže s chudí do toho 🙂
Já jsem byla gynekoložkou poslána na rehabilitace dle Mojžíšové, asi po 5 cvičeních (sériích) -mobilizace žeber atd. mi byla napravována kostrč přes konečník (v den ovulace) a pak jsem měla mít styk, abych otěhotněla a podařilo se. Toto jsem absolvovala dvakrát (nápravu kostrče) a pokaždé jsem otěhotněla - před tím se dlouho nedařilo. Takže vděčím své rehabilitační sestře za dvě holčičky🙂.
Já se picnu.Zase jsem tam kde jsem byla.Dva názory 🙂
Nejvíce se mi líbí od mo-nes 🙂
@mo_nes
To se mi líbí.Já byla na kontrole po neúspěšném KET teda v úterý a doktor povídal ať cvičí MOjžíšovku a jdu na mobilizaci přes konečník.Všechny možné testy máme ok i imunologii.Nechápají proč se to nechytne.No a v ponděli 6.7 jdu na to odblokování ve středu na ultr.jak roste folikul a sliznice a podle toho popřípadě pregnyl a IUI v přirozeném cyklu v pátek 10.7.tak mobilizace by byla před ovu.piji kontryhel a inofolic . Tak snad bude můj problém v tomhle a budeme úspěšně brzy(mám teda jen jeden vejcovod,ale i s jedním holky otěhotněli)
Dodala jsi mi trochu naději. 🙂
Dnes odblokování kostrče a cviky.
Info ohledně otěhotnění.
Prvorodičky cvičit až půl roku , druhorodičky 3 měsíce.
Holky mensi dotaz k tomu cviceni, kdyz nemam sanci zajit na zadnou rehabku pac sem mimo CR jaka je sance ze se to naucim sama podle videi na youtubu. Nechci se zmrzacit kdyz bych to cvicila blbe.
@luciebx Špatně ☹ . Hlavně je podstatné to prvotní odblokování kostrče, to musí dělat jen proškolený odborník v této metodě (zdravotní sestra, fyzioterapeut). A cvičení chce pak dělat taky precizně, při prvních "sezeních" mě zdravotní sestra skoro vždycky opravovala, než jsem se to naučila dělat opravdu správně.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tak samozřejmě být může, ale nedoporučuje se, až po půlroce cvičení, aby se vše ustálilo.