Lonsky rok jsem nejakym zahadnym způsobem prirozene otehotnela, byt to nebylo na dlouho.
Mela jsem veskere priznaky - nidace, zakrvaceni, tehotensky hlen a tak..
Pro ruzne komplikace jsem podstoupila ivf cyklus, kdy 9.11. jsem podstoupila ET.
Zavadim amelgen - diky nemu? Mam pak bolesti delohy, krize a tak, ale jinak nikde nic - zadna nidace, zakrvaceni, hlen..
Vim, hodne se pozoruju, ale kdo to nemel? Kdo to nedelal?
Mela jste nektera stejne pocity a povedlo se?
Dekuji a hezky den
Má podpora bude asi z jiného úhlu... byla jsem na ket 8.11., taky mám amelgen - už od 3.11. (mě teda nic nedělá krom toho, že mám citlivější prsa, ale tak nějak normálně)... Ale taky se u mě nic jiného neprojevuje... v papírech mám, že se začíná uhnizďovat až tak 4. - 6. den po zavedení... takže si říkám, že se tam teď rozhlíží a vybírá si to nejlepší místečko 🙂)
Pozorovala jsem se šíleně, ale minimálně těch 10 dní po ET je všechno spíše o hormonech, co bereš.
@volnapet já jsem lehounce zašpinila přesně týden po KET pětidenního sněhuláčka, za další dva dny šílené bolesti jako před MS, naděje se rozplynuly a dneska mi z toho tady běhá 13 měsíční poklad ❤️
Teď 8.11. jsme si nechali zavést druhátko a jsem jak na trní. MS bolesti prakticky obden, jinak nic. Sleduji své tělo, každé píchnutí, i když vím, že bych neměla, ale jak se to dělá??? Na krev jdu až za týden a na test je příliš brzy. Týden za námi a týden před námi, je to hoooodně dlouhých 14 dní, ale musíme být trpělivé 🍀
@volnapet Na krev mam jit v pondeli 22., tak budu testovat asi v nedeli rano. Nechci si delat plane nadeje, jestli jsem netestovala brzo a treba se to zmeni. (Mozna to zni pesimisticky, ale pro me je horsi tady to co kdyby, co kdyz.. v tu nedeli to bude vicemene jasne, nebo krev pak druhy den prekvapi, kdyby se hcg zvedalo pomaleji.) A chtela jsem taky testovat, kdyz bude manzel rano doma, at pak ma pripadnou radost z prvni ruky 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pokud si žena přeje otěhotnět (jakože fakt je to její "sen", zadaří se a pak nakonec o miminko přijde, tak ano, pak se více pozoruje. Jen je nejhorší to, že je to naprd na psychiku - jedna strana hlavy ti říká, nepozoruj se, ale ta druhá, že si to moc přeješ, aby to konečně vyšlo. Je to začarovaný kruh a v tomto je důležitá podpora partnera - říkat si své pocity a cítit, že v něm máš oporu.