Ahojky holky, konečně se mi podařilo otěhotnět po IVF. První ultrazvuk se zdál být v pořádku, ale druhý ulrazvuk už moc neodpovídal. Končila jsem zrovna 7tt (6+6tt) a byl jen zárodečný terčík bez srdíčka, lékaři mi nedávali moc naděj, říkali, že jde s nejvetší pravděpodobností o zamlklé těhu. Další ultrazvuk byl 7+4tt, bobik tam byl a bilo mu i srdíčko, jen misto 7+4tt je cca 6+3tt. Myslela jsem si, že po IVF se to bude lišit jen v pár dnech a ne o týden i víc.. Vím že v prvním trimestru je vše možné, a každý bobík roste jinak. Přesto by mne zajímaly vaše zkušenosti s mladším těhotenstvím po IVF, lékaři říkali, že se nejspíš uhnízdil dýl. Jak vám to dopadlo? 🙂))
neuděláme s tím bohužel nic ☹ sama sebe uklidňuji, že srdíčko bylo vidět později, tak je podle mé logiky, lžu sama sobě co 😀, je prostě právem menší... Dokud je srdíčko, tak bojujeme 🙂
A i když toho mám všeho dost, a tenhle pokus nevyjde, bude to jen tím, že by embryjko stejně nepřežilo kvůli nějaké vadě, takže v tom případě je lepší dřív než později.
@cartago15 ahojky moc děkuju, zítra dám vedět , v pátek jsme byli na pohotovosti. už 14 dni krvácím a v pátek se to rozjelo.. přičina nezjištena, ale mám klidový režim, prcek na ultrazvuku behem tři dnu svuj skluz stahl o dva dny .. ve středu byl 6+2 a v pátek už 6+6 a jak vy? jaktože nic moc? copak se stalo?
Skluz jsme nestáhli a dr. Netuší čím to. Kontrolu máme až za 14 dní. stále máme srdeční akci, rosteme, ale jsme prostě o zýden mladší což u KETu moc nejde, tam je to spočítané přesně.
@cartago15 tak u mě to nedopadlo☹ nám prestalo bít srdíčko. Jinak nezoufej..mohl se dýl zahnízdit. Moje doktorka, v CAR a dokonce i na pohotovosti rikali, že i po KET muže být těhu mladší. Je to určo bojovník!! Akorat tech 14dní bude dlouhych , ale tfuj tfuj, ať utecou a dočkáš se dobrých zpráv!!!
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
v 6tt bez srdíčka, jen váček a žloutkový, 7tt jsme byli se srdíčkem, ale velikost prcka byla strašně maličká ☹ Dr. se sice snažila vypadat silně optimisticky, že když před týdnem nebylo ani srdíčko a teď už je, že to určitě prcek dožene, ale... stále si opakuju, že to prostě dožene a v úterý už budeme na UTZ spokojení všichni, ale kdo ví ? pochyby tu jsou pořád a asi budou až do konce těhu