Mladší těhotenství po IVF, jak vám to dopadlo?

lenusaak
5. kvě 2016

Ahojky holky, konečně se mi podařilo otěhotnět po IVF. První ultrazvuk se zdál být v pořádku, ale druhý ulrazvuk už moc neodpovídal. Končila jsem zrovna 7tt (6+6tt) a byl jen zárodečný terčík bez srdíčka, lékaři mi nedávali moc naděj, říkali, že jde s nejvetší pravděpodobností o zamlklé těhu. Další ultrazvuk byl 7+4tt, bobik tam byl a bilo mu i srdíčko, jen misto 7+4tt je cca 6+3tt. Myslela jsem si, že po IVF se to bude lišit jen v pár dnech a ne o týden i víc.. Vím že v prvním trimestru je vše možné, a každý bobík roste jinak. Přesto by mne zajímaly vaše zkušenosti s mladším těhotenstvím po IVF, lékaři říkali, že se nejspíš uhnízdil dýl. Jak vám to dopadlo? 🙂))

cartago15
5. kvě 2016

v 6tt bez srdíčka, jen váček a žloutkový, 7tt jsme byli se srdíčkem, ale velikost prcka byla strašně maličká ☹ Dr. se sice snažila vypadat silně optimisticky, že když před týdnem nebylo ani srdíčko a teď už je, že to určitě prcek dožene, ale... stále si opakuju, že to prostě dožene a v úterý už budeme na UTZ spokojení všichni, ale kdo ví ? pochyby tu jsou pořád a asi budou až do konce těhu

lenusaak
autor
5. kvě 2016

@cartago15 tak mě čeká zase ve středu. Jsou to ohromné nervy,pořád doufám, že to dožene mrnousek , vždyt to jsou bojovníci ! budu držet palce!

cartago15
5. kvě 2016

neuděláme s tím bohužel nic ☹ sama sebe uklidňuji, že srdíčko bylo vidět později, tak je podle mé logiky, lžu sama sobě co 😀, je prostě právem menší... Dokud je srdíčko, tak bojujeme 🙂
A i když toho mám všeho dost, a tenhle pokus nevyjde, bude to jen tím, že by embryjko stejně nepřežilo kvůli nějaké vadě, takže v tom případě je lepší dřív než později.

cartago15
10. kvě 2016

@lenusaak dej vědět, jak jsi dopadla. Držím ti palce.U nás nic moc ☹ snad budeš mít více štěstí

lenusaak
autor
10. kvě 2016

@cartago15 ahojky moc děkuju, zítra dám vedět , v pátek jsme byli na pohotovosti. už 14 dni krvácím a v pátek se to rozjelo.. přičina nezjištena, ale mám klidový režim, prcek na ultrazvuku behem tři dnu svuj skluz stahl o dva dny .. ve středu byl 6+2 a v pátek už 6+6 a jak vy? jaktože nic moc? copak se stalo?

cartago15
10. kvě 2016

Skluz jsme nestáhli a dr. Netuší čím to. Kontrolu máme až za 14 dní. stále máme srdeční akci, rosteme, ale jsme prostě o zýden mladší což u KETu moc nejde, tam je to spočítané přesně.

lenusaak
autor
11. kvě 2016

@cartago15 tak u mě to nedopadlo☹ nám prestalo bít srdíčko. Jinak nezoufej..mohl se dýl zahnízdit. Moje doktorka, v CAR a dokonce i na pohotovosti rikali, že i po KET muže být těhu mladší. Je to určo bojovník!! Akorat tech 14dní bude dlouhych , ale tfuj tfuj, ať utecou a dočkáš se dobrých zpráv!!!

cartago15
11. kvě 2016

@lenusaak no kdyby jsi viděla výraz naší Dr. tak by tě určitě naděje rychle opustila, stejně jako mě a spíš jsme smíření se špatným koncem... Je mi moc líto, že se to nepovedlo, ale nezbývá nám nic jiného než doufat v další pokusy a že ty budou tentokrát úspěšné až do konce.