Zdravím 10.5 jsem podstoupila iui úspěšně dle ms bych měla být dneska 8+1 ale dle utz jsem 7+3 srdíčko bylo a dle dr. Je vše v pořádku ale je to možné? Když přesně vím kdy byla ovulace jsem ztoho trošku zmatená a mam strach jestli se to vyvíjí dobře 3krat sem již potratila tak se teď všeho bojím Někdo podobnou zkušenost?
Nebud posedla cisly a kontrolou… u tehotenstvi je vse jen takovy odhad, ktery jsme si vymysleli abychom to mohli nejak popsat, ale skutecnosti to nikdy neodpovida na 100% 😉 protoze to proste neni matematika.
U takhle cerstveho tehotenstvi, kdyz to doktor meri, staci kliknout o milimetr, pul milimetru na obrazovce vedle, a uz tyden lita. Je to jeste moc malinke, a doktori udelaji klik klik a stroj neco vyhodi 🤷🏻♀️ Taky strasne zalezi treba na rozliseni utz pristroje, jednou te merili na tom podruhe na jinem a hned je rozdil. Je potreba brat to jak to je - jako orientacni odhad 😀 nic vic.
@sellynka2 V tomhle týdnu stačí změřit o 1 mm jinak a už to udělá týden. Pokud je dle lékaře vše v pořádku, není třeba se stresovat
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@sellynka2 řekla bych ,že týden vůbec nehraje roli