Mladší těhotenství po iui. Jak je to možné?

sellynka2
22. čer 2022

Zdravím 10.5 jsem podstoupila iui úspěšně dle ms bych měla být dneska 8+1 ale dle utz jsem 7+3 srdíčko bylo a dle dr. Je vše v pořádku ale je to možné? Když přesně vím kdy byla ovulace jsem ztoho trošku zmatená a mam strach jestli se to vyvíjí dobře 3krat sem již potratila tak se teď všeho bojím Někdo podobnou zkušenost?

katherine177
22. čer 2022

@sellynka2 řekla bych ,že týden vůbec nehraje roli

lencaa11
22. čer 2022

@sellynka2 moc velký rozdíl v tom není stejně bude důležité jak bude vychazet TT podle ultrazvuku většinou žádné miminko není podle tabulek na 100% ...💜

aselluska
22. čer 2022

@sellynka2 týdenní rozdíl je v normě

mysh_me
22. čer 2022

Nebud posedla cisly a kontrolou… u tehotenstvi je vse jen takovy odhad, ktery jsme si vymysleli abychom to mohli nejak popsat, ale skutecnosti to nikdy neodpovida na 100% 😉 protoze to proste neni matematika.
U takhle cerstveho tehotenstvi, kdyz to doktor meri, staci kliknout o milimetr, pul milimetru na obrazovce vedle, a uz tyden lita. Je to jeste moc malinke, a doktori udelaji klik klik a stroj neco vyhodi 🤷🏻‍♀️ Taky strasne zalezi treba na rozliseni utz pristroje, jednou te merili na tom podruhe na jinem a hned je rozdil. Je potreba brat to jak to je - jako orientacni odhad 😀 nic vic.

petulkadodo
22. čer 2022

@sellynka2 V tomhle týdnu stačí změřit o 1 mm jinak a už to udělá týden. Pokud je dle lékaře vše v pořádku, není třeba se stresovat