Ahoj holky, mám 5 dní po mém prvním odběru vajíček (bohužel pouze jeden oocyt, který se nechytl). Dostala jsem na 10 dní nějaké čípky na oddálení menstruace (pokud jsem to pochopila dobře).
Chci se zeptat - dá se očekávat silnější, bolestivější menstruace? A pokud budeme mít do menzes sex, nemůžu teď otěhotnět (což by byl asi i tak v našem případě zázrak ). Mám nízkou ovariální rezervu, takže na nějaký chráněný styk asi už moc hrát nebudem…
Díky za odpovědi
Ja jsem prosla stimulaci a odberem vajicek pri darovani, ms jsem pak mela normalni, nic co by nebylo bezne. A otehotneni je teoreticky mozne, stimulovane vajecniky mohly vyprodukovat vice vajicek, ktera se treba nepovedlo odebrat nebo dozraly pozdeji po odberu… me po odberu varovali, ze do ms budu diky stimulaci “super plodna” a doporucovali se hodne peclive chranit, takze pokud chcete miminko, klidne se muze zadarit
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nedostala jsi Utrogestan? Už si to moc nepamatuji, jak to přesně bylo, ale nevybavuji si, že bych měla nějakou silnější menstruaci, když jsem měla OPU bez ET.
Jinak velmi teoreticky se dá otěhotnět skoro kdykoli, nejsem si dokonce jistá, zda po stimulaci nejsou ty vaječníky nastimulované = nemohly tam dozrát další oocyty = otěhotnět bys mohla (tuším takto i vícečetné těhotenství). Nám tuším doporučovali chráněný sex, ale zase pokud nebyl ET, tak bych se asi nebála - zvláště když jste na tom, jak popisuješ. Já to pustila z hlavy, protože u nás ta varianta byla spíše utopická.