Ahojte dievčatá, dnes som sa zaregistrovala aj na českej stránke, lebo na slovenskej mi nikto neporadil.
Som po KET, 13.deň mi merali hcg-113, na kontrole som bola 18.deň-hodnota 450. V CARe mi nechcú nič povedať, opäť na krv o 4 dni. Máte s tým niektorá skúsenosť? Je to ok? Alebo nie? Som z toho zúfalá, ďakujem za odpovede 🙂
Já měla 14den Ketu 87 jednotek,důležité je,aby se násobilo.Narodil se mi zdravý syn.
@magdus99 přesně jak píšou holky, každému hcg stoupá jinak, embryo se nemuselo usadit v děloze hned atd., takže není až tak důležitá hodnota výchozího hcg jako to, zda progresivně roste, tj. mělo by se každých 48h zdvojnásobit, což u Tvých výsledků zatím jakž takž je. Takže bych vyčkala a uvidí se, určitě není nic ztraceno.
@magdus99 má se každy druhý den minimálně zvojnásobit (někde jsme četla, že ještě 60% vzestup je OK). Mě při bezproblémových těhu rostla tax 3x za 2 dny. Podle mě by mělo být už malinko větší ten 18. den tak okolo 600-700, ale jak už se tady psalo...nejde nic jen počkat na další hodnoty a další vývoj...každý je jiný, každé těhu jiné...někomu roste pomalu a je vše OK...někomu dobře a rychle a stejně to neznamená, že to dobře dopadne.... Nic ti neříkají, protože on vlastně nikdo neví co se stane...buď to bude dobré nebo ne...víc ti říctt nemohou☹. Moc a moc držím palce.
Nik iný sa s tým už nestretol?
@magdus99 nejsi divná, to se stává...já to měla taky tak. Hcg ukázkově, nikoho nenapadlo ho kontrolovat, pozvali mě rovnou na srdíčko za tři neděle a prásk ho-dva týdny nato, bez jakýchkoli příznaků, varování, bolestí, špinění...mi to najednou prasklo, v břiše litr a půl krve a sebrali mě hrobníkovi z lopaty za minutu dvanáct.
tak se drž, až se sebereš, uvidíš, že se dítěte dočkáš, mě se tohle stalo v prvním těhotenství, pak následoval ještě jeden MA....a koukni mi do pasu🙂, druhé miminko přišlo dokonce bez jakýchkoli problémů a doktorských intervencí hezky samo, doma vyrobené🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@magdus99
Ten vývoj je trošku pomalejší, než by měl být, ale třeba se to do příště spraví. Nezbývá nic jiného, než počkat 4 dny.
Já jsem měla 12-tý den po ET 18 jednotek HCG, bylo to hrozně málo, taky mi nedokázali nic pořádně říct. Další dny se to násobilo pěkně, ale v děloze nic nebylo vidět, bylo to mimoděložní.
V podstatě ze začátku ti nikdo neřekne, jestli to bude dobré, nebo ne. Oni sami to prostě taky neví jak to bude pokračovat. 😒