Melír po iui. Jaký na to máte názor?

madamas
31. srp 2020

Holky, prosím nesmějte se mi, dlouholeté snažilky snad pochopí 🙈 Naplánovala jsem si na tento týden melír, tedy dobarvení odrostů. Dnes jsem byla ale na iui. Otázka zní, šly byste? Mám bílou blond, a ten zápach při nanášení nic moc, je to asi chemická bomba 😣 Mám velmi husté vlasy a tak kadeřnice mě natírá víc jak hodinu, pak ještě půl hodiny působení. Vím že v jídle i ve vzduchu je chemie, jde mi spíš o psychiku, že teď se rozhoduje jestli to klapne nebo ne, tak bych raději měla tyto ,, nepotřebné" procedury odložit? Kadeřnice kdysi říkala že první tři měsíce holky raději nechodí, pro ten pocit 😕Tak teď nevím. Jaký na to máte názor?

mzacikova
31. srp 2020

Odbarvovala jsem se celé těhotenství, prostě to chce jen pořádně větrat prostor

g_m
31. srp 2020

Já se 3 měsíce nebarvit, tak vypadám jako moje babička 😀 Ale chápu, měla jsem stejné pocity, ale kadeřnice většinou používají kvalitní barvy byť je to chemie. Takže běž, užij si to a zrelaxuj tam!

klokanka31
31. srp 2020

@madamas Já taky v těhotenství chodila normálně ke kadeřnici, barvila jsem si celou hlavu...

madamas
autor
31. srp 2020

Díky holky..rozumějte, jsem už třicet plus, ty šedinky už prosvítají 🙈 V prvním těhu jsem se barvila sama, ale tehdy jsem byla mladá a těhotná raz dva... teď když o to tak bojujem tak přemýšlím nad každou karabinou 😕

eva118
31. srp 2020

Pokud bys pak nad tím pořád přemýšlela, jestli jsi udělala dobře nebo ne, jestli jsi to tím nezkazila.......tak nechoď. U kadeřnice si to máš užít, relaxovat a mít radost z hezkých vlasů. Pokud by to tak nebylo a tebe by to zbytečně stresovalo, tak to radši ne. Mimochodem já šla taky na melír a vše bylo v pořádku. bylo mi 35, ale já si to právě užívala.

madamas
autor
31. srp 2020

@eva118 asi je rozhodnuto, teď jsem se dozvěděla že dcera kadeřnice má kašel a vysoké teploty... takže se bude čekat co se z toho vyvrbí 😣

lachtanice86
31. srp 2020

Snažila jsem se s manželem 3roky a celou dobu i v těhotenství jsem chodila na nehty s vlasy

michaela1990xx
31. srp 2020

Taky chodím na barvu celé těhotenství. Kazdy měsíc a půl od prvního měsíce azbted do 9. Jen teda kdyz byly zavrene kadeřnictví, tak sem to musela vydržet.

qistyna
31. srp 2020

@madamas a me gynekolozka jedine co rekla, kdyz jsem otehotnela nebylo nekurte, nepijte alkohol, ale nebarvete si vlasy alespon prvni trimestr. Tak jsem tak ucinila. Dost me to prekvapilo, protoze na to kladla opravdu duraz a ani nevim proc by to melo vadit, ale asi bych si to neodpustila, kdybych ji neposlechla. A to nemam meliry, ale obyc barvu (od kadernika). Tak byt Tebou si to odpustim, nez budu vedet zda jsem v tom nebo ne..

madamas
autor
31. srp 2020

@qistyna je to těžko no, názory se různí.. já mám teď prostě v hlavě celé to schéma, co se od teď musí stát aby to vyšlo. Vím že tam mám spermie, vím že se musí dostat k vajíčkům, že se musí některé vajíčko nejen oplodnit, ale i správně zahnízdit..a tak mám pocit že jakýkoliv ,, zásah" je škodlivý..kdybych dnes ráno místo iui otěhotněla přirozeně tak o tom min. 14 dní nebudu vědět a ke kadeřnici normálně jdu...ale když to vím že se tam má něco dít tak ta hlava prostě jede naplno 🙈 Nakonec se to ale rozseklo nejspíš samo, vzhledem k tomu že dcera kadeřnice má kašel a vysokou horečku..

petulkadodo
31. srp 2020

Dokud nemáš potvrzené těhotenství, tak embryu nijak ublížit nemůžeš, ještě nemáte propojený krevní oběh, to bych kadeřníka neřešila. Až budeš těhotná, tak uvidíš. Barvení v prvním trimestru se nedoporučuje spíš z důvodu hodně citlivé pokožky, citlivosti na pachy a nevolnostem. Dnešní barvy jsou šetrné a miminko nemůžou poškodit. Alrspoň ty kadeřnické.

krupka3
1. zář 2020

Rozhodne bych nesla, nadychas silene chemie.

twins_sovovi
1. zář 2020

Já bych asi taky nešla jsem po ICSI a moje sediny v černých vlasech věř jdou vitet mnohem víc 🤣🤣 bojím se obarvit a to za 14 dní začínám 3 měsíc 🤭🤭🤭bála jsem se a tedy i do ted se bojím snad všeho, abych neudělala něco špatně abych si to nemusela do konce života vyčítat 🤷‍♀️❤️

krupka3
2. zář 2020

@twins_sovovi ja jsem byla oplodnena klasicky, a stejne jsem si vlasy nebarvila, kdyz jsem si vzpomnela na ten smrad chemikalii, ktery u toho vzdycky je. Obzvlast v prvnim trim.ne.

twins_sovovi
2. zář 2020

@krupka3 no právě 😷 radši si počkat já jsem taky šeďák😁😁

krupka3
2. zář 2020

@twins_sovovi mne behem tehotenstvi a ted po porodu dorostly nahore moje vlasy tak, ze to mam s puvodni barvou jak hombre a uz to vypada i moc dobre 😀

twins_sovovi
2. zář 2020

@krupka3 ahaa🤣🤣🤣