Ahoj holky, prosím o uklidnění od vás, které jste užívaly Medrol, že jste neměly nějaké velké negativní vedlejší účinky,nechytly každý bacil,co kolem vás proletěl, že jste to prostě přežily bez újmy a pomohlo vám to k miminku. Moc děkuji.
ja brala prednison a nemocna porad, nakonez az zapal plic, a dva tydny v nemocnici, nikdy sem nerpela na nejake zanety, nebo tak po prednisonu sem trpela a i dlouho potom imunodeficitem, a jeste to podle me neni uplne ok, no zalezi na davce a proc to uzivas, nekomu to pomuze u me spis naopak, ale kvuli mimcu sem byla ochotna udelat cokoliv budu drzet palce at ses bez vedlejsich ucinku a dockas se brzy mimca
@fiedlermonika A povedlo se alespon miminko? Mám to brát na zvýšené protilátky proti trofoblastu....
@evikos no otehotnela jsem ale pak samovolny potrat, a kdyz sem prednison nebrala tak se taky podarilo otehotnet, ale taky se neudrzelo takze, tezko soudit jestli to pomohlo,,,,,
@fiedlermonika To mně moc mrzí.....Tak zkoušíte ještě dál?
Mala se ma narodit do 3 týdnů a ze začátku sem mela 8 mg a pote 4mg pak už jen 2mg jediny co hold sem po něm dost pribrala
Brala jsem od února do září Prednison, pracovala na zubním a nebyla jsem nemocná ani jednou!😉
@japerinka7 Moc děkuji. Dodává mně odvahu, číst pozitivní zprávy.
@evikos jj uz 4IVF a ted cekam na druhy Ket z 4ivf
@fiedlermonika Držím moc pěsti...a už tedy Prednison neužíváš?
@evikos ne neberu mam ted opacny problem a to ten imunodeficit
Beru cca 6 týdnů 8mg, přibrala jsem pár kilo a nemůžu se zbavit kasle. Ale snad to k miminku pomůže, teď ještě řešíme manžela a pak hurá na 2. IVF
Holky, mela jste nektera vedlejší ucinek bolest prsou? Jsem 6dpo a od vcerejska šíleně boli.. Medrol beru asi tri týdny.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mám od ledna sice prednison, ale každý bacil chytám solidně. Nikdy jsem nebyla tak nemocná, jako letos - začalo to zánětem moč. cest, chřipkou a nyní akutní bronchitidou. Doufám, že mám vyčerpáno. Začátkem dubna nám končí "tříměsíční" kůra kondostyku, tak doufám, že se zadaří přirozeně a 3,5leté trápení skončí a pak nastanou jenom samá pozitiva a radosti. Mám protilátky proti zona pellucida. Proč ty bereš medrol?