Ahoj snažilky. Máte uz někdo osobni zkušenost s nově otevřenou pobočkou Reprofit v Ostravě?
Taky by mě zajímala zkušenost s Reprofit.
@rips Napiš pak, prosím, jaké jsou dojmy a jaké to tam bylo. Můžu se zeptat, proč jdeš pryč z FNO? Já právě přemýšlím nad Reprofitem z důvodu, že se tam asi neplatí za zákroky a vyšetření jako u Dr. ke kterému teď chodím. Akorát mě demotivuje to, že asi zase bude třeba absolvovat všechna potřebná vyšetření. Držím palce a dej , prosím, vědět, jak jsi spokojená. ;)
Ahoj, také jsem začala navštěvovat Reprofit v Ostravě, z pana doktora Orlíka mám zatím moc dobrý pocit. Už zbytečně víc než rok jsem se trápila u svého gynekologa, s tím, že v březnu mi udělal HP, který byl "v pořádku", nicméně mi v Reprofitu ihned z těch stejných výsledků diagnostikovali PCO..., což byl trošku šok. Takže nyní 3x Pregnyl + Ovitrelle a uvidíme... Do IVF mě tlačit zatím nechtějí, s tím, že věří, že za pomocí hormonů se to podaří "přirozeně". Věřím jím 🙂. A co vy holky?
Mám za sebou IVF+icsi, prodlouženou kultivaci, z toho 5 krásných embryí. 2.12. ET, nevydržela jsem to a testovala, bohužel negativni. Naštěstí máme mrazacky. S přístupem jsem MAX spoko! Co vy ostatní?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@ellaaee1 Ahoj. Oživuji diskuzi. Jedu tam poprvé v pondělí. Utíkám z FNOL.
Jsi tam tedy?