Máte zkušenosti s práškem Clostilbegyt?

tetr
26. říj 2016

Ahoj holky, dnes jsem byla poprvé v Pronatalu v Praze. Vyšetření všechny máme za sebou, přítelovy brali krev a mě stěr + UTZ. Doktor mi předepsal clostilbegyt a 3 den cyklu mám přijít na krev + 12 den na UTZ. Poté nás čeká IUI. Mám trošku strach s užívání hormonů.Prosím o Vaše zkušenosti s tímto přípravkem?Díky a všem hodně štěstí

tammm
26. říj 2016

Já ho brala 3 měsíce,předepsal mě ho ženský lékař.Až na nafouklé břicho žádné vedlejší účinky.Bohužel se díky němu nezadařilo.

tammm
26. říj 2016

@tetr měla jsem ho od 3 dc na pět dní.Prve jednu tabletu,pak dvě další měsíc a pak tři,to už sem myslela že prasknu 🙂

tetr
autor
26. říj 2016

@tammm Děkuji za zkušenost...uvidím co to se mnou udělá...teď jen čekám na MS

tetr
autor
26. říj 2016

@tammm Já mám jednu ráno a jednu večer.....Začnu 3-5 den cyklu, v tu dobu jdu i na krev

tammm
26. říj 2016

Aha,to máš jen na tři dny.Jestli jsi řidička,tak doporučuji ho slupnout až v práci.Semnou ten první den trošku prášky zamavaly jsem si vzpoměla,než si tělo na ten hormon zvykne.Viděla jsem mlhavě.

tetr
autor
26. říj 2016

@tammm Ne, nevím zda si první tabletu vezmu 3 den cyklu nebo až 5 den, musím jít i na krev a 12 den cyklu na UTZ

tammm
26. říj 2016

Jojo,ti zkontroluje jak rostou folikuly 🙂 taky jsem byla na uzv.

tetr
autor
26. říj 2016

@tammm A jak dlouho se snažíte a jaké máte problémy?

tammm
26. říj 2016

@tetr Snažime se od začatku roku,ale jelikož mě je 37 tak jsem to začala s doktorem řešit,dokonce jsem ho i vyměnila.Čeká mě laparo a zítra jedu s přítelem na spermii.Ať víme jak na tom sme.

tetr
autor
26. říj 2016

Tak držím palce ať dopadne vše ok, do jakého Caru chodíte?

tammm
26. říj 2016

@tetr nechodíme ještě do Caru,zatím hledá příčinu můj nový gynekolog,ten stary měl na vše čas.Car až po novém roce,dle výsledků.Třeba mě laparo pomůže.

tammm
26. říj 2016

@tetr a ty chodíš kam a jak dlouho se snažíte?

tetr
autor
26. říj 2016

@tammm Jo...čekala jsem rok, ale jelikož měl přítel pomalé spermie doporučil nám gynekolog IUI takže jsme už v Caru Pronatal...uvidíme zda bude mít úspěch

tetr
autor
26. říj 2016

@tammm Snažíme se něco málo pře rok, ale o problému víme..je na straně partnera a teď mi v Pronatalu napsali ten clostík

tammm
26. říj 2016

Tak pokud jsi ty v pořádku,tak to určitě vyjde.Třeba ti pomůže clostik.Na emimino máme těhulku v tématu o clostiku.Jeji manžel má taky špatné spermio,nedavali ji šanci a ona těsně před navštěvou caru otěhotněla přirozeně.Stačil clostibelgyt 🙂 a znasilňovat manžela 🙂

tetr
autor
26. říj 2016

@tammm Já se bojím vícečetného těhotenství, jelikož po 12.dnu mám jít na UTZ a poté na inseminaci tak nevím jak je to s pohlavním stykem před a po....

tammm
26. říj 2016

@tammm jak mě řekl gynekolog,stačí z milionu jedna šikovná a je to 🙂 takže buď rada že jsi ty cajk.Pry ....Aj slepá se trefí 🙂

tammm
26. říj 2016

@tetr nevím proč ti prve nezkusili dát jen ten clostík.Zjistit jak na něj reaguješ.Hned cpou do oplodnění.

tammm
26. říj 2016

@tetr oni si tě vychytají v den ovulace na iui,takže sexik treba ani nestihneš když folik praskne.A píchnou Pregnyl ne?

tetr
autor
26. říj 2016

@tammm Taky jsem slyšela od gynekologa když viděl spermiogram s nízkou pohyblivostí, že stačí jen jedna...tak uvidíme jak to dopadne, za měsíc budu moudřejší

tetr
autor
26. říj 2016

@tammm Jo..pravděpodobně, co mi budou píchat a poté brát mi neříkal....ale i ak kdyby jsme měli sex před ovu, spermie jsou až 3 dny schopné oplodnit vajíčko,ale když se tam nedostali za tak dlouhou dobu tak si počkají na pomoc a výběr těch nejlepších aby měli kratší cestu 🙂

iva27
26. říj 2016

@tetr brala jsem ho 3mesice a ten posledni cyklus otehotnela.Od 3 dne 2 krat denne.Zadne vedlejsi ucinky jen ovulace byla vic napadna-bolestiva.13DC byl UZ,1 zraly folikul a pichli mi Pregnyl.

tammm
26. říj 2016

@tetr uvidíš,dobře to dopadne.Držím palce,ak dej vědět.