Máte pozitivní zkušenosti s EmbryoGlue?

fonamor
21. bře 2017

Ahoj holky, jdu se zeptat, je tu některá z vás, která si připlatila za EmbryoGlue pře ET nebo KET a podařilo se? Nebo je to k ničemu?
Ráda bych znala vaše názory. Díky , mějte se prima.

listopadka1
21. bře 2017

Já ho měla a povedlo se

fonamor
autor
21. bře 2017

@listopadka1 gratuluji, holky v jiné diskuzi to mají tak půl na půl..

listopadka1
21. bře 2017

@fonamor no malý už je 9 měsíců... 🙂 ale nevím, jestli by se to povedlo i bez toho, zase to nestálo tolik a po těch letech jsme se chtěli posichrovat co to šlo. Tak jestli nad tím zatím jen uvažuješ, tak možná pro klid duše, žes udělala, co se dalo. Uškodit to asi nemůže.

vcelkalenka
21. bře 2017

Měla jsem při KET a zadarilo se.Loni v rijnu se nám narodil krásný kluk.

fonamor
autor
21. bře 2017

@listopadka1
@vcelkalenka
Holky, tak moc gratuluju, že se zadařilo na první dobrou🙂... Přesně tak, je to o psychice, my už 4 IVF, poslední 3 mrazáčky, tak už chceme dát do toho opravdu všechno včetne toho lepidla, AH a bůh ví čeho... Kdyby to zase nevyšlo, tak bych si vyčítala, že to mohlo být i trošku tím a neudělala jsem pro to maximum.. Ikdyž po každém nezdařeném ET jsem to psychicky nedávala.. Díky, moc, aspoň se to moc hezky čte🙂

hanyas
21. bře 2017

@fonamor taky jsem mela EG. Pokazde. Pri Etu se chytlo, dva KETy nic. Takze babo rad. Neni to vsemocny, takze spis jen pro dobrej pocit, ze jsi udelala maximum.

listopadka1
21. bře 2017

@hanyas já ho třeba při prvním ET neměla a nechytlo se (ale taky jsem měla hroznej hyperstimulační syndrom, takže spíš hlavně proto) a pak při prvním KET jsem ho měla a povedlo se - takže fakt kdo ví. Asi je to fakt hlavně pro dobrej pocit.
Pokud se dobře pamatuju, tak nám tehdy říkali, že to zvyšuje šanci o nějakejch 5-10%, to není moc, ale i to se počítá.

fonamor
autor
21. bře 2017

@hanyas přesně tak, už jen pro ten pocit, že člověk udělá max... Ikdyby to glue bylo jen placebo, stejně to člověk nezjistí🙂

hanyas
22. bře 2017

@fonamor my už ho u posledního KETu ani dávat nechtěli, ale nakonec jsme se rozhodli, že těch 1 800,- obětujeme, ať dáme všem embryjkám stejnou šanci.

listopadka1
22. bře 2017

@fonamor tak já myslím, že to placebo není, asi to funguje, jak má, ale samotné přichycení embrya na stěnu ještě nezaručí, že se bude dál vyvíjet, pak už je to stejně na něm. Jen mu to do začátku trochu pomůže.