Mám šanci otěhotnět s třídenním embryem?

petula91
1. říj 2015

Ahojky všem. Ve středu jsem byla na OPU a dnes mi volali, že mi z 24 vajíček zůstalo 7 oplodněných a proto nebudeme dělat PK.. což mě teda mrzí, ale co už 😖
A tak jsem se chtěla zeptat jakou mám šanci otěhotnět s třídenním embryem? Mám z toho takové smíšené pocity. Děkuji všem za reakce!

tsambika1
1. říj 2015

Ahoj, no já bych do PK šla. Sice znám holky, které otěhotněly bez PK, ale přeci jen - já měla z 10 vajíček oplodněných nakonec jen 5 a PK jsme dali. Zůstala nám 2. Zbytek odpadl třetí a čtvrtý den. Představa, že zavádíme i ta, která se nedělí dál - zbytečné trápení, čekání, pak ket.

musilka
1. říj 2015

Mam doma takove jedno tridenni osmobunecne a za rok uz mi pujde do skoly takze za me ano urcite 🙂 🙂

petula91
autor
1. říj 2015

@tsambika1 Mě dneska v CARu řekli, že dělaji PK jen když je 10 a více embryí.. takže mám asi smůlu

sasanka033
1. říj 2015

mas dobrou sanci, otehotnet i s tridennim embryem (btw ja jsem ted s takovym taky tehotna). kdyby sance nebyla, nezavadeli by je. porad nikdo neni tak mocnej, aby dokazal nasimulovat prostredi, jaky je u tebe v deloze. narozdil od toho, jaky je v petriho misce a tim padem prokazat, ze ta embrya, co se venku nedeli, by se treba delila dobre u mamy v brise. takze si s tim vubec nedelej hlavu, embryolog je tu od toho, aby zvazil pro a proti a pokud se rozhodne PK nedelat, ma k tomu duvod.
hodne stesti!

petula91
autor
1. říj 2015

@musilka Jeeeee, tak to ráda slyšim 🙂 děkuju

petula91
autor
1. říj 2015

@sasanka033 Děkuju moc za odpověd a povzbuzení!!

petula91
autor
1. říj 2015

Ježiš holky, vy jste mi udělaly radost a vlily naději do žil... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

begavan
9. říj 2015

ahoj Petulo, četla jsem včera to samé co říká sasanka od nějakého doktora v nějaké internetové poradně - že děloha je zkrátka to jediný přirozený prostředí a co by některý embrya nemuseli dát v laborce, v děloze to prostě zvládnou... Držim pěsti 🙂