Jsem po ET jednoho ebryjka, a teď přemýšlím, jestli jít od zítřka do práce, nebo raději na neschopenku. Práci nemám fyzicky náročnou. Jednou za týden mám tak tříhodinovou pochůzku, jinak jsem v kanceláři. Po prvním ET jsem byla doma na neschopence, a pořád jsem se stresovala, jestli to vyjde, nebo ne. Nakonec jsem otěhotněla, ale v 9. tt z toho byl zamlklý potrat. V práci si myslím, že přijdu na jiné myšlenky a nebudu mít tolik času na to myslet, ale zase bych nerada něco zanedbala. V CARu mi k tomu moc neřekli, prý doporučují klidovější režim, ale jestli jít do práce, nebo ne, to je na mém rozhodnutí 😉 Budu ráda, když mi napíšete vaše názory, nebo zkušenosti, jak jste to dělaly vy, a jestli to nakonec vyšlo, nebo ne 😉
Poprvé jsem po ET byla doma a embrijko se nechytlo. Podruhé jsem chodila do práce, dokonce spadla na chodníku na námraze a embrijko se chytlo, takže je to opravdu individuální a každému sedí něco jiného. Spíš bych se rozhodovala, co ti víc vyhovuje, na zavrtání embrija to asi nemá vliv, pokud nemáš náročnou práci 😉 Držím pěsti.
3 transfery - 1ni bez neschopenky, jen v den OPU dovolena, po ET uz normalne pracovala - negativni , pak KET, po nem 2 dny klidovy rezim ( vikend ) pozitivni , SP v 6tt, a posledni ET jsem byla od OPU na neschopence, vysledek pozitivni, ale opet SP v 6tt - takze dle me je to uplne jedno jestli jsi doma nebo v praci, odprostit se od toho proste nedokazes, ale prijemnejsi byl ten klidovy rezim doma a taky po tom potratu jsem opravdu chtela dodrzovat klid, pohodu a ne se rozcilovat v praci a pak si vycitat, ze to dopadlo spatne, no a vidis stejne to nedopadlo, pokud je embryjko silne a zdrave zavrta a chytne se kdyz je deloha pripravena. Pokud je tam neco spatne, tak to stejne vetsinou nevylezis... ☹
souhlasím s cuddle,pokud máš práci která tě baví a cítíš se fajn,klidně běž... Já byla doma a nedopadlo to. Ležela jsem,nenamáhala se... Asi to tak mělo být. Pokud to dopadnout má,tak to dopadne ať ležíš,nebo sedíš v kanclíku... Přeju ti moc moc moc štěstí. Já na to doma furt myslela a představovala si jaké to bude až se prcek narodí,koukala jsem na netu po kočárkách... V práci budeš aspoň myslet chvilku i na něco jiného...
Ahojky, je to opravdu individuální. Já byla po ET 4 dny doma, a pak jsem šla do práce. Nemám namáhavé zaměstnání, spíš psychicky, ale dnes už mě tady nic nerozhodí 😉 Pro mě byla výhoda, že jsem musela řešit jiné věci než sebe a nemyslela jsem na to nonstop. A bobánek se zavrtal a doufám, že se do konce září, zač. října nepustí 😉 Držím palce 🙂
Ahoj,vždy jsem po ET měla neschopenku a nikdy se nezadařilo ☹ , ale neschopenku jsem měla kvůli tomu , že chodím na noční,ale musim přiznat , že klidovej režim doma byl příjemný 🙂 .Jestli je to daný , tak si myslim, že se bobánek zavrtá ať si v práci nebo doma.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Měla jsem 3 transfery, vždy jsem si vzala neschopenku. Byla jsem po lécích i celkem unavená a nadopovaná hormona jsem byla dost popudlivá i tak bez příčiny, takže jsem neriskovala, že mě v práci vytočí nějaký klient 😀
2x se nepovedlo, třětí transfer byl úspěšný, zůstala jsem doma celou dobu a těhotenství si užila, ale tedy měla jsem vycházky dle potřeby, takže jsem chodila ven, když mi bylo dobře, spala jsem, když jsem potřebovala, žádný stres. V druhé půlce těhotenství jsem trochu bojovala s tlakem, takže bych stejně nejspíš byla doma.
Ale každá to máme jinak, někoho rozptyluje být v práci, mně to spíš vadilo.