Ahojte, neviete ci je tu nejaka skupina kde by som kupila lieky na IVF, napr. menopur, dakujem.
Ve skupině ivf asistovana reprodukce občas někdo nabízí zbytek. Vzhledem k tomu, ze léky jsou k rychle spotřebě a centra už nějakou dobu zavřena a skoro nikdo nestimuluje, tak si nemyslím, ze bude co ke koupi teď. Jinak centra nabídnou občas samoplatcum nějaký “zbytek” pokud zrovna mají, zdarma, ptala bych se spis tam, kde chceš stimulovat. Předpokládám ze se ptáš kvůli sehnání léku jako samoplatce levněji, případně shanis na dokoupeni část léku, abys nemusela kupovat celou dávku když třeba víš, ze většinu z dávky už nevyuzijes. Stimulovat sama bez dozoru lékaře se určitě nechystas.
@sudylichozrout @rybkaryb
chodim do rf Brno a dali mi lieky menopur 75 iu, len tie exp 03/2020 teda prasok, a neviem ci na konci roka by sme isli na ivf tak preto sa pytam, ci niektora nema naviac, viem ze v cechach centra funguju
@ikuska v Čechách teď funguje hodně málo center, proto píšu, ze nejspíš nebude nikdo, kdo by se teď zbavoval přebytku. Navíc to ty holky většinou vrací do centra. Tak ono to má kratkou expiraci, třeba za čtyři měsíce, od vyzvednutí, tak shánět léky na stimulaci koncem roku je asi brzo. Pokud mas ale předepsanou takhle nízkou dávku, tak te léky jako samoplatce vyjdou kolem 5000 si myslím.
Já mám zbytek Puregonu.. ale ani nevím, jestli je ještě dobrý
Ahoj holky, nezbyl Vám některé Menopur?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@ikuska 🤦♀️🤦♀️ Chces kupovat leky na predpis?