Kyselost v ústech a negativní test po IVF. Měl to někdo podobně?

kate1984
13. črc 2020

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, zda se někdo setkal s tímto problémem. Z doby, kdy jsem byla těhotná, tak si pamatuji příšernou kyselost a pachut v ústech. Je to takový divný odvar, který si s ničím nelze splést. Těhotenský test mám negativní 11. den od transferu. Přesto stále cítím tu silnou kyselost. Menstruaci jsem nedostala, ani jsem nešpinila, ani nekrvácela. Měl to prosím někdo podobné? Je možné, že by HCG rostlo pomaleji? Nebo by se mohlo jednat o zamlklé těhotenství? Test je negativní, ale jsem zmatená z té pachutě. Cítím ji silně a naplno. Je to směs hořkosti, slanosti, kyselosti a občas se mě z toho navaluje. Je to jako olizovat žábu, nebo kovové trubky🙂 Nikdy jindy jsem toto nezažila, než v těhotenství. Není to vsugerovaný pocit. Děkuji.

kocila
13. črc 2020

@kate1984 11.den po transferu je na testu čárka, možná se embryo chytlo, ale neudrželo (pachuť v puse)... můžeš zkusit jiný test (mamatest má hodně barviva), ale pokud tam není vůbec nic, ani dušík, je to špatné...
jen, že to není vsugerovaný pocit bych brala s rezervou, mysl ženy snažící se o miminko je mocná a dokáže ledacos, aniž bychom chtěly ( vím z vlastní zkušenosti)...MS ti drží utroš, nebo jiný progesteron...
krev rozhodne (neznám nikoho, kdo by měl test negativní a krev pozitivní)...
máš mrazáčky?

kate1984
autor
13. črc 2020

@kocila Ahoj, pročítám zdejší diskuze a čtu, že někdo měl pozitivní test třeba 14. den po transferu. Vím, že je to nepravděpodobné, ale co kdyby.. Na test krve se čeká.

kocila
13. črc 2020

@kate1984 a embryo jsi měla jak staré? jaká kvalita embrya?

kate1984
autor
13. črc 2020

@kocila 5 denní embryo velmi dobré kvality. Dnes je to 11 den od transferu. Vím, testy krve dají jistotu🙂

kmarie81
13. črc 2020

mě na test z krve poslal až 14 den po transferu a říkal že bude spokojenej s hodnotou hcg cca 150, tak ještě neházej flintu do žita - jestli dobře počítám tak když 14 den 150, tak 12 den 75, 10 den cca 38 a jedenáctej muže byt třebas 45-50 a to na testu z moči být vidět vážně nemusí...

kocila
13. črc 2020

@kate1984 to už tedy je 16 dnů od oplodnění.... to jsou 2 dny po vynechané MS a na testech při těhotenství je čárka...vyfoť test, třeba něco uvidíme...

skrytourka
14. črc 2020

Ahojky ženský...byla jsem na transferu 19.6. A do dneska jsem to pořád nedostala.Ale test jsem si dělala v sobotu a pořád je negativní.ve čtvrtek jdu na ultrazvuk atak se jen ptám...myslíte že je možné že mám pořád naději?Doktor mi řekl před týdnem že mám vše vysadit a že to dvou až tří dnů dostanu a už je to prez týden a pořád nic....ale v sobotu ten test byl negativní...tak jsem z toho nervózní 😭

kocila
15. črc 2020

@skrytourka nadeje na tehotenstvi uz neni,ale spis ti umely progesteron udelal paseku v hormonech...snad brzo MS dostanes a nebudou ti ji muset vyvolavat...

Mas problemy s MS?

hanca78
15. črc 2020

@kocila já jsem na testu z moči nic neviděla dost dlouho. Z krve byl ale test pozitivní. Sice s malými hodnotami, takže mi dělali za pár dní další, kontrolní, aby bylo vidět zda hodnota hcg stoupá nebo klesá. Ještě při druhém kontrolním testu z krve mi ten z moči nic neukazoval. Ale vše dopadlo dobře a máme syna.

kocila
15. črc 2020

@hanca78 ale tazatelka je 26 dnu po vlozeni embrya,takze to je jiny pripad

tynulaa
15. črc 2020

Tu pachuť jsem měla v minulých měsících okolo MS dost často. A říkala jsem si to je určitě první příznak... Teď mám pozitivní test a pachuť není.

skrytourka
15. črc 2020

@kocila normálně mám menzes celkem pravidelně...už ani nepočítám s tim že by to mohlo být dobře....zítra jedu na kliniku ale myslím spíš že se budeme domlouvat na druhý pokus 🙏🙏🙏

skrytourka
18. črc 2020

Prosím prosím stalo se někomu že první pokus nevyšel ale nedostala jsi MS?Ve čtvrtek mi pichli injekcí na vyvolání a dnes jsem myslela že umřu bolesti ale menzes pořád nic 😭😭

hanca78
10. srp 2020

@kocila co tím chcete říct? Já jsem byla též na IVF. Ještě asi 10 dní po tom, co už měl být test na hcg jasně pozitivní, tak stále nic.... Proto ty opakované testy.