Kvalita vajíček před ET. Když je nižší kvalita, má cenu podstupovat transfer?

marketka5
1. bře 2021

Ahoj holky, potřebuji spíš asi uklidnit, že není nic ztraceného. V pátek jsem byla na Opu. Vyndali 8 folikulů. Všech 8 bylo oplodněno, dnes volali z Caru, všechny se vyvíjí, 1 z nich je pomalejší ale ok. Akorát mi teda řekla, že vajíčka jsou nižší kvality ale není to prý nejhorší a zítra mi budou volat abysme se domluvili ohledně transferu. Co to pro mě znamená, když jsou vajíčka nižší kvality má vůbec cenu podstupovat transfer? Jsem z toho docela vykolejená, zítra se zeptám ještě jich, ale potřebuji vědět i názor vás které jste si to podstoupily :(

twins_sovovi
1. bře 2021

@marketka5 není to moje zkušenost, ale známe a ta šla na transfer a ve finále to bylo k ničemu protože oni už dopředu věděly že je špatné. Ani se neuchytilo. Když přestoupila do Prahy tak tam kroutil hlavou že ji daly embrio blbý kvality a že to vlastně udělaly vědomě málo kdo ví totiž že pokud se to nepovede nebo udělají něco špatně hradí to za ně CAR celý. To jsem se dozvěděla třeba dneska 🤷‍♀️Ale záleží si myslím na tobě jaký z toho máš pocit... Já měla blasticky prý super kvality, ale když jsem o malou v 17tt přišla tak až pak jsme se dozvěděly že měla 37%sanci na to aby jsem ji donosila... Nevím no při posledním transferu jsme měly embrio Bl3aa a uchytilo se, ale ve 4tt odumrelo.