Který den po IUI jste si dělaly test?
Ahoj holky, chci se zeptat, který den po IUI jste si dělaly test? A otěhotněla jste některá hned po prvním pokusu? Děkuji 🙂
@vanilkacka @akmitaf Holky děkuji, ale raději ještě nejásám..
@akmitaf Jé a ty jsi z Olomouce? Já byla na IUI ve fakultce 🙂 Loni jsem byla u Machače a tam mi hned nutili IVF, těsně na to jsem zjistila, že jsem těhotná (pak ten potrat) no a letos jsem si řekla, že raději půjdu do fakultky jak do soukromého, tam mi to příjde jen o penězích ☹
@silvik77 Dobré ráno, já jsem po IUI šla na IVF Clinic, kde to dělali, První prohlídku v 6. týdnu jsem absolvovala tam a na další už jsem se domluvila ke své Dr. v Reprofitu. Stejně jsou ty kliniky propojené, tak to bylo jedno. Je super, že to vyšlo hned na ten první pokus. Ještě jednou gratuluju.
@silvik77 no jo já jsem teď byla v Reprofitu a tam se nám ty dvě IUI nevydařili a tak jsem se rozhodla, že toho necháme a vyšlo nám to doma a to jsem se teda vůbec nesnažili - dokonce jsem si myslela, že jsem si plodné období pohlídala. Docela mazec vůbec tomu nemůžu uvěřit. Měli jste včera večer vidět manžu, tak hlavně ať je vše v pořádku
@vanilkacka Já se zatím moc neraduju, uvidím, jaký bude testík zítra a pokud čárka zesílí, začnu se možná trochu radovat 🙂
@akmitaf
@vanilkacka Holky volala jsem do CAR, mám přijet až za víc jak dva týdny, já se do té doby snad zblázním. Tolik bych si přála, aby to tentokrát vyšlo!
@silvik77 ahoj já tam 14 dnů nemám Dr. tak taky nikam nejdu, ale kupila jsem si test Clearblue s tím digitálním displejem, co ti ukazuje přibližnou dobu početí a dnes jsem si ho udělal a tak jsem klidná. Navíc mi začínají ranní nevolnosti, tak si myslím, že mimi je v pohodě. Tedy u prvního mimi mi to tak říkala Dr., že to jsou většinou zdravá a silná miminka. No tak snad to k něčemu bude. Nebuj uteče to a třeba pak už uvidíš srdíčko.
22/7
Aha, já 2.8., já mám zase kratší, 25 dní , a ovulku dříve, na IUI jsem byla 10DC
Ahoj,můžu se přidat? 15.8. jsem byla na první IUI, mám testovat za 3 týdny, ale mám chuť testovat už po 14 dech, ale mám strach že tam nic nebude, jak jste na to vy?
@hellien né já to mám taky tak - tu hladinu mám vyšší k večeru. Taky mě to vydělilo. Kup si test Clearblue - má ten digitální displej - mě to dost uklidnilo - prý je hodně přesný a ukáže ti přibližně dobu od početí - tak pak přičteš 2 týdny a máš jakože ten týden těhu. Mě to fakt uklidnilo

@silvik77 Moc gratuluji 🙂