Těžko se rozhoduje podle fora, protože některé příspěvky jsou ješte z roku 2007.. Moc bychom jsem si ocenila názory a odpověde. Děkuju a hezké Vánoce.
Iscare, mam od nich dva syny v ramci hrazených IVF. MUDr. Jaržembovská.
Jsem taky za Reprofit,ale těžko radit.Objednej si nezávaznou konzultaci a vyber si podle sebe.V reprofitu se domluvíš,do ničeho tě nebudou tlačit.A rozhodneš zda jim budeš důvěřovat.Držím palce a dobrý výběr! 🙂
Repriofit. Ale nejvic mi tam vyhovoval dr. Stelcl a ten je ted v Reprogenesis, tak mozna to🙂 A naprosto mi nevyhovoval Helios.
Reprofit.
za mě Helios 🙂 o tisícovku levnejší vykony , skvělý přístup 🙂 zatím teda procházím IVF stimulací, ale celkově maji uspěšnost dobrou, dojíždi tam i pražáci 🙂
Ahojky,za mě taky Reprofit. Skvělý přístup sestřiček i doktorů. A hlavně cena je o polovinu menší. Určitě už bych nešla na Obilnák 🙂
jsem taky spokojená v reprofitu a to hlavně díky panu doktoru Vránovi. Čiší z něj velmi pozitivní energie a mám z něj pocit, že mu na pacientech a otěhotnění opravdu záleží, jako bychom byli tým 😉 . Jinak nikdy mě nikdo do ničeho netlačil.. na to že máme velmi bídný spermiogram, tak nám dávali šance i skrze iui a říkali, že není kam spěchat. A udělali nám většinu vyšetření, co nebývá uplně zvykem- imunologii, genetiku. S panem doktorem se dá na všem domluvit.
Dříve bych jednoznačně doporučila Reprofit, ale teď už úplně ne. I když stále je to TOP ve srovnání s ostatními. Nicméně za mě je nejlepší MUDr. Štelcl a ten odtud odešel, stejně jako další personál a to do Reprogenesis. Takže teď doporučuji tuto kliniku, i když s Reprofitem taky špatný krok neuděláte. Jen tam toho mají prostě hodně ☹. Určitě nedoporučuji Unicu.
Urcite Reprogenesis!
Reprofit ANO, za mě Dr. Štelcl NE
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
REROFIT!!!!! 🙂