Krvácení 8. den po KET. Měl někdo podobně?

helena1033
19. čer 2023

Ahoj/Dobrý den,
Holky já sem 8. Den po KET teď večer jsem šla na záchod a na toaletním papíře krev 😢 ....... Chtěla jsem volat na nonstop linku na Tomašov kde jsem ale je vypnutá. Takže musím prostě čekat do rána, hned sem si lehla i tak zavedla amelgen ( když sem zaváděla na prstů moc krve nebylo spíš nic a trochu hnědého)....... Ale stejně sem z toho špatná. Měl to někdo podobně.? Vím že to může být u hnízdo v ani embrya ( prý 6-12den po KET) měl to někdo.... I tak sem z toho vystresovaná....... Hned ráno volám na kliniku.

ivkasolavova
19. čer 2023

Držím palce at to dobře dopadne,může to být zahnízdění . Hlavně ležte v klidu i když ten klid je těžší ted . Břicho vás bolí jak když máte ms nebo nic?

laxesis
19. čer 2023

Lež a odpočívej, moc víc se s tím udělat nedá bohužel.. já mám zkušenost, že když to nevyšlo, tak od 7-8 dne nejpozději jsem špinila, ale plno holek to má jinak. Doktor mi vysvětloval, že u KET/ET je nejpozději do dvou dní zahnízděno (platí u 5 denní HB) a pak už probíhá jen další fáze toho hnízdění, samozřejmě špinit se dá kdykoliv v průběhu, klidně až do konce 1.trim. moc držím palce🍀🍀🍀

helena1033
autor
19. čer 2023

@ivkasolavova vůbec nebolí, nic.......

helena1033
autor
20. čer 2023

Tak s se odvolala až teď ráno, prý to může být byl klíčový režim, jenom ležet. Nevydržela všem to a udělala si test, teda digitální clear blue ten co ukazuje týdny a nic, negativní.......... Je ještě šance? Je to na test brzo?

laxesis
20. čer 2023

@helena1033 šance je vždy, obvykle po KET/ET bývají dušíci 5-10den po vložení, ale určitě se najdou i holky, co měly třeba o pár dní později, záleží na stáří embrya.. uvidíš za dva dny🍀 já mám s digitálem dobrou zkušennost i ten 5 den po ketu, ale obecně uvádí horší citlivost, než papírkové testy, tak můžeš zkusit ještě nějaký ten.

helena1033
autor
20. čer 2023

@laxesis volala sem na kliniku a prý nemá cenu dělat test dřív jak v pátek i z krve, aby nebyl falešne negativní....... Ale v sestřička mi moc naděje nedala, neřekla nic co by mě aspoň u těšilo, spíš to bylo no jestli to má být bude to a jestli ne tak ne i kdybyste ležela s nohama nahoře 🤷‍♀️🙈😂 ....... Tak něm. Máme s malým ( máme dvouletého syna už také z IVF ale IUI) ..... Asi se utěšuju, je mi 38 tak holt bude jedináček....... Nevím jestli to celé chci absolvovat znova ( byli komplikace při narkóze a cena 45.000,- taky není málo) ....... Asi s tím budu muset smířit 😢. Přirozeně nemáme šanci.

laiila
20. čer 2023

@helena1033 to mě moc mrzí Helenko :(, mně je 37 let, tak vím o čem mluvíš. 45 tis. opravdu není málo, mohu se zeptat za co všechno jste připláceli?

laxesis
20. čer 2023

@helena1033 ono to tak je bohužel no:/ víc se dělat nedá, buď se chytne, nebo ne..já měla teď po 5 letech (první dítko přirozeně, druhé se nedařilo) první úspěšný ket, ale doktor ani neviděl, kam embryo dává, protože jsem blbě pila a měla jsem prázdný močák..ani jsem pak neležela po zákroku..a ono to vyšlo..jindy jsem ležela i hodinu, všechno vzorné...asi to zkrátka ta příroda zařídí sama. Moc držím palce, aby se ještě něco ukázalo! 🍀

helena1033
autor
20. čer 2023

@laiila no nevím to úplně přesně ale byla to určitě léky kvůli hypersyndomu ( moc vajíček i tak je ch bylo 18, použitelných při odběru 14, zbylo 7 oplodnili 4 a použitelné embryo 1 , na zatažení nebylo vhodné nic) ...... A prodloužena kultivace ta je taky dražší, spermie vybírané čipem a při že vedení embrioGlue) ........

wladimira
20. čer 2023

@helena1033 ty jo to jste měli docela málo doplňkových metod za tuhle dost docela vysokou cenu 🥲🫣 A to tam ještě nemate mražení 🫢 já v Gennetu za tohle všechno platím polovinu …..už mám za sebou 5 transferu a beru to podle sebe když 7. den na testu nebylo nic tak se to nepovedlo takže bych se pomalinku směřovat že to nevyšlo nechci být zlá ale nohama stát na zemi třeba.. Dejte tělu čas a pro příště bych určitě změnila kliniku

helena1033
autor
20. čer 2023

@wladimira kliniku asi měnit nechci, sme tu spokojeni. Ty jo 5 transferu a já zvažuju jestli jít do druhého vůbec....... Mám už věk a odpor k infekcím a praškum..... Takže to celkem trpím. Asi nám prostě není druhé mimo souzeno, budeme mít jedinacka, aspoň že má hodně bratranců a sestrenic.

wladimira
20. čer 2023

@helena1033 tak to víte taky už mám svůj věk ale pro to byt mámou udělám cokoliv 🙏🏻 je hezké ze to berete tak jak to je a jste i smířená s takovou variantou mít jedináčka

helena1033
autor
20. čer 2023

@wladimira ono mi asi nic jiného nezbyde kdyby to mělo být poKazde jako teď, narkoza, odběr byly horor ( i sestřičky a anesteziolog se chodili ptát jak mi je) a z té hrůzy vlastně bylo použitelné jen jedno embryo...... Nemůžou za to nevěděli že budu tak reagovat ani já to nevěděla. Ale sem tak 50/50 jestli do toho jít znova i když naděje umírá poslední, do pátku se to může změnit a třeba to opravdu vyšlo........moc bych chtěla druhé já i manžel ale asi ne za každou cenu.