Ahoj, mám za sebou 2 IVF a v Caru nám nabídli IUI s dárcem.nevím zda do toho jít a jaké máme šance na otěhotnění po IUI a proto bych se chtěla zeptat které z vás otěhotněly po IUI a kolikáté IUI to popřípadě bylo? děkuji moc za odpovědi
@martiiik18 já byla na IUI 2x, první nevyšlo, ale druhé ano . Těhu se nám ale špatně vyvíjelo a o miminko jsme přišli, ale to se samotným IUI nemá nic společného. Teď už se moc těšíme až půjdeme do IUI znovu
.
Ahojky, já byla na IUI a hned napoprvé nám to vyšlo! Já byla vpořádku, ale manža měl špatný spormio - 85% spermií defektních a rovnou nám řekli, že by bylo lepší jít na IVF, ale že to IUI tedy udělají když už je to připravené. A ono to vyšlo!
Za chvíli chceme druhé, tak jsem zvědavá jak tentokrát dopadneme.
ahoj ja byla na prvnim IUI a nevyslo ted pujdu na 2 IUI tak uvidime snad se to podari
us mame syna 8 let
ale to miminko se nam nedari
Ahojky, já mám za sebou 4 IUI, ani jedna nevyšla, budeme ale zkoušet další, ale už stimulovanou...
Ahoj, nám se povedlo druhé IUI, takže nějaká naděje určitě je. Napodruhé jsem tomu ale pomáhala - dva měsíce jsem pila čaj podle L. Mojžíšové, cvičila její cvičení a chodila na fyzioterapii na odblokování páteře a kostrče...
Ja jsem po 1.IUI otehotnela , ale bohuzel v 8tt bylo tehotenství zamlklé .
Takže budeme zkoušet další pokusy . Pokud nevyjde žádný , půjdeme do IVF . Snad se toho človíčka někdy dočkáme !!
ze 4 IUI jsem otehotnela 2 x (jak to dopadlo neni dulezity) , dulezity je, ze IUI funguje
Ahoj holky podařilo se vám otebotnet přes iui s nízkýma hodnotama amh? A jedním vejcovodem? Přemýšlím že by sme dali jestd poslední pokus. Do tretice všeho dobrého to ještě zkusit?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj. Já byla na IUI 2x a bez úspěchu. Manžel má ale horší spermiogram. Pokud ty jsi v pořádku,tak by to s dárcem mohlo klapnout. Ale šance je tak 15%. Takové procento uvádějí většinou v CAR.