Kolikátý KET byl úspěšný?

7. kvě 2023

Ahoj holky. Mám nepravidelnou menstruaci a ovulaci nemám. Zjištěná špatná srážlivost krve tak musím píchat clexane. Zásobu vajíček mám velkou takže jsem neměla ET ale hned KET - hrozící OHSS. První KET neúspěšný a jdeme na další. Moje otázka je - má to některá stejně? A kolikátý KET byl úspěšný? Děkuji a hodně štěstí snažilkám 🍀

laxesis
7. kvě 2023

Tuším víc jak 6x iui, 2x ivf, 1 ET neúspěšný, 2x KET neúspěšný, podruhé silné ohss (to jsem měla vodu mezi orgány až u plic, dáva jsem se dohromady dlouho), následující KET opět neúspěšný a ten další už se povedl. Celkem 5 let to zabralo, mezitím léčba kirtikoidy kvůli imunologii. Píchám fraxiparine kvůli srážlivosti v pupečníku (apla/acla blbé). Držím palce!!🍀🍀🍀

pajusz
7. kvě 2023

Nám nevysel ET, dali jsme měsíc pauzu a ket vyšel na první dobrou. Za další 2 roky jsme to zkusili znovu a ket nevyšel. Kámoška má syna z prvního ET a pak asi 5x ket a nevyšlo ani jednou.. Další kámoška má vše na první dobrou, první ET-dítě první ket-dítě takže těžko říct jak to bude u vás...

clairexr
7. kvě 2023

Celkem 6 KET, vsechny embrya vysetreny na genetice, z toho uspesny treti a sesty.

wladimira
8. kvě 2023

Já měla 5 transferu a úspěšný byl 3KET a 5KET ale bohužel vždy to 18dpt odešlo

zizi25
27. kvě 2023

Já měla celkem 1ET, pak následovaly 4KET.
3.KET byl úspěšný, jen do půlky 7.tt. Teď čekám na dalsi