Ahoj holky. Mám nepravidelnou menstruaci a ovulaci nemám. Zjištěná špatná srážlivost krve tak musím píchat clexane. Zásobu vajíček mám velkou takže jsem neměla ET ale hned KET - hrozící OHSS. První KET neúspěšný a jdeme na další. Moje otázka je - má to některá stejně? A kolikátý KET byl úspěšný? Děkuji a hodně štěstí snažilkám 🍀
Nám nevysel ET, dali jsme měsíc pauzu a ket vyšel na první dobrou. Za další 2 roky jsme to zkusili znovu a ket nevyšel. Kámoška má syna z prvního ET a pak asi 5x ket a nevyšlo ani jednou.. Další kámoška má vše na první dobrou, první ET-dítě první ket-dítě takže těžko říct jak to bude u vás...
Celkem 6 KET, vsechny embrya vysetreny na genetice, z toho uspesny treti a sesty.
Já měla 5 transferu a úspěšný byl 3KET a 5KET ale bohužel vždy to 18dpt odešlo
Já měla celkem 1ET, pak následovaly 4KET.
3.KET byl úspěšný, jen do půlky 7.tt. Teď čekám na dalsi
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tuším víc jak 6x iui, 2x ivf, 1 ET neúspěšný, 2x KET neúspěšný, podruhé silné ohss (to jsem měla vodu mezi orgány až u plic, dáva jsem se dohromady dlouho), následující KET opět neúspěšný a ten další už se povedl. Celkem 5 let to zabralo, mezitím léčba kirtikoidy kvůli imunologii. Píchám fraxiparine kvůli srážlivosti v pupečníku (apla/acla blbé). Držím palce!!🍀🍀🍀