Ahoj... chci založit takové popovídání ohledně úspěšnosti KETů a časové prodlevy mezi nimi. My máme po prvním IVF jedno dítko. Teď bychom chtěli sourozence. Máme za sebou 1 neúspěšný KET a chystáme se na druhý. Kolikátý KET byl u vás ten úspěšný? a za jak dlouho po sobě jste KETy absolvovaly?
Ahoj, také mě zajímá😉. My po prvním IVF máme syna 2 roky. Moc si také přejeme druhé miminko.
listopad KET bez úspěchu
prosinec KET bez úspěchu
Teď si dame pauzu a v únoru nebo v březnu to vyzkoušíme znovu. Máme už jen 1 embryo s PGS a 3 bez PGS, tak to taky může být i poslední pokus 😢, musíme věřit, že úspěšný.
Mě by zajímalo co kdo užíval po transferu, pro udržení. Já při prvnim Ket 3 nálepky Climara každý 4 den, 3x 2 Utrogestan do pochvy, druhý Ket 4 nálepky každý 4 den, Utrogestan 3x 2 do pochvy. Diky
@libith Já před ket estrofem 3x1 a utrogestan 3x2, pak 7 dní před transferem ovitrelle, pak ještě den předtransferem a 5 dní po transferu. A 24 hodin po KET decapeptyl.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Jo a ještě , měli jsme KET stimulovaný? nebo v nativu? ve kterém je vyšší úspěšnost?