Ahoj holky, kdo jste si nechali pomoct k miminku a podstoupily jste IUI, na pokolikate se to u vas povedlo? My zatim jedeme druhe kolo... 🙂
luccia, kolikátý den jsi zjistila, že to vyšlo a mělas nějaké příznaky?
No prave, ja jsem 16DPO, na testu nula a ms nikde... tak to beru, ze to nevyslo... a jedeme dal. Jak jsi na tom ty, mila...?
ja 13. DPO, netestuju, to už vydržím do zítra na kontrolu s odběrem krve 😖 ...ale jako, že bych se cítila "těhotná" se moc říct nedá, zítra dám vědět.
Ja mam predepsanou kontrolu az na pondeli, tri tydny po IUI, divila jsem se, proc za tak dlouho, ale pan doktor to tak rozhodl, no. Testy mam vytrvale negativni, tak mi nejspis ms odehnal utrogestan, jine vysvetleni nemam. 😒
milana, mě pořád pobolívalo břicho jako na mrchu, jinak nic..nevěnovala jsem tomu pozornost a čekala, kdy se uráčí dorazit...v den, kdy měla dorazit jsem si udělala test a byla tam / ...večer, dkyž mrcha furt nikde, jsem test vytáhla z koše a byla tam náznak // 😉
luu.... ja to mela dostat uz tak v pondeli nebo vcera a na testu stale nic... tak asi nic... nejak z toho depkuju vioc nez predchozi mesice, prece jen jsem si predstavovala, ze se to treba konecne podari...
drzim palce, aby i u druheho miminka byla hned prvni rana kapitana nabita. 🙂
cabal, a brala jsi nějaký léky při tý IUI?? ty by taky mohly posunout MS 😒 bohužel je děsně důležitá psychika, mě se po IUI fakt osvědčilo na to nemyslet...je to těžký, to je jasný...ale když jsem si po tom na to vzpomněla, tak jsem si jen řekla...nemysli na to, bud se to povedlo nebo ne, ted už to neovlivníš a uvidí se 😅 pak ty bolesti břicha, tak jsem si myslela, jasná mrcha a ono ne 😵
Jaký máš test? mě se osvědčil Mama test 😉
Moc všem držím pěsti na // 😵 všechny se dočkáme 🙂
ahoj holky,
já mám za sebou již 8 IUI, naposledy 20.7., teď baštím duphaston a čekám, co z toho bude 😕. Jsee už předem skeptická, přece jenom úspěšnost je dost nízká. Všechny IUI mám dělané v nativu, bez stimulace.
Mimo IUI mám za sebou již 3 stimulace na ivf,a le zatím bez úspěchu, poslední pokus nás čeká na podzim. 😉
Halooo, kde jste kdo??? Tak já hlásím, že ani naše poslední IUI nedopadla dobře 😢 , dostala jsem to. Ách jo. 🙄
tak u nas ani jedno IUI. bohužel a absolvovala jsem hned 3.
Ahojky.tak vám sem připísnu taky něco.Tak já jsem ted po IUI a Jsem v 5tt,bylo to moje 1 IUI po 3 letech snazení.
Když jsem uviděla tu druhou čárku na testu myslela jsem ze sním.Ted jen čekám jak to dopadne,HCG mam 95.
V CAR ríkali že je to OK.Ceká me UZV.
Karli... moc gratuluju, to je super... u me tedy prvni IUI negativni, druha byla tento tyden, uvidime, ale hlavni pro me je, ze jsem v klidu a nemam ani takova ocekavani, jako posledne... proste se uvidi a stejne s tim ted uz nic neudelam. 😵
dck... to me mrzi... ach jo, proc jen nekdo ma mimi hned a nekdo ani po takovyhle zdlouhavych akcich??? Pujdete do Ivf??
Ahoj holky, tak mě se podařila hned dvakrát IUI. Poprvé jsem na ni šla minulý rok v září, ale bohužel jsme o zdravé miminko ve 21tt přišli a druhá tento rok v červnu, ale bohužel to bylo zamlklé těhotenství v 5tt. Pokud vše půjde dobře, tak koncem září bych šla na další IUI.
Ahoj, taky jsem měla jít v únoru na svoje první IUI, ale už jseme nemuseli. Zjistila jsem, že jsem těhotná. Bohužel jseme o prcka ve 14tt přišli. Teď ještě čekáme na výsedky z genetiky a čeká nás vyšetření na imunoligii a pak se asi do toho znovu dáme. Ale moc nevěřím, že by se nám hned napoprvé povedlo...
Tak u nás bylo úspěšně hned první IUI 🙂 Snad vše bude v pořádku a dotáhneme to až do konce 🙂
ahoj holky pridam svoji zkusenost - byla jsem 3x na iui povedla se treti ,ale skoncilo to drive nez poradne zacalo. tak hodne stesti
Ahojky tak my máme po 3IUI zdravou holčičku, stálo nás to ale hodně úsilí a čekání. Já si myslím, že hodně záleží i na psychice, mé těhu přišlo v ten moment, kdy už jsem ho ani nečekala. Všem z vás držím moc pěstičky 😉 .
ahojte babulky, nám tiež vyšla prvá IUI...ale nedopadlo to dobre...bola to už moja tretia zlá skúsenosť ☹ prvy krát som spontánne potratila asi v druhom mesiaci...druhý krát missed ab.....no a teraz to skončilo skôr, ako som si to stihla uvedomiť...a to som si myslela, že keď je to sledované a podporované liekmi...tak to bude lepšie... 😠 tak som si povedala, že si dám od lekárov pauzu a nechám to na prírode...a možno to vyjde...snáď 😉
ahoj holky, poprosím o obnovu tématu... už se snažíme rok a půl a nic.. určitě půjdem na IUI, ale jsem skeptická. dost často to končí potratem..
A na nějakém vyšetření už jsi byla?
Mě tehdy dělali taky hormonální profil,rentgen průchodnosti vejcovodů.
Já neměla tak dlouhou čekací dobu, můj doktor se specializuje na nepoldnost, tak jsem vždycky brala hormony nebo potom injekce každý měsíc.A až po injekcích se nám 3 IUI podařila.
Ahoj holky mne take ceka konzultace v gennetu ale chci se zeptat,kolik financii jsi máme pripravit,ja totiz vubec nevim ani co mne ceka.1mimi nedopadlo dobre:(bylo nemocné a od tedy jenom skousime skousime a nic,byla jsem aj na laparke,vejcovody pruchodne vse je v poradku tak dr.nechape úrej to mam v hlave,ale jdu do GENNETU a uvidime,jenom by mne zajimali finance.Pokud mate skušenost pisnete.Dekuji Vam 😅
holky, kdo jste byly do IUI, mám pár otázek:¨
1. který den cyklu se dělá inseminace?
2. kolikrát vás předtím sledovali na utz?
3. slyšela jsem, že po 4 dnech se inseminace opakuje, měly jste to taky tak?
4. píchaly jste si něco doma?
DÍKY MOC!!
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahojky, u nás byla úspěšná hned 1. IUI 😵 od září se chystáme na druhé kolo...kéž by to bylo zase tak rychlé 😵