Chci se zeptat, jestli můžu letět letadlem a cestovat celý den cca 2-5 dní po IVF nebo se doporučuje klidový režim?
Plánujeme IVF v ČR, ale žijeme v zahraničí.
Je lepší let před nebo po eventuálním uhnízdění?
Nebo řeším kraviny? 😅
Plus doporučily byste mi kliniku v jižních Čechách- ČB ( v Pronatalu jsem zatím úplně spoko nebyla), Jindřichův Hradec, Tábor či jinde?
Moc díky 🙂
Uhnizdeni jsem mela 3. den po KETu (KET byl v utery, uhnizdeni v patek). To utery jsem mela klidovy rezim, od dalsiho dne uz jsem normalne behala kolem prvniho dvouleteho ditete, ale pokud bych si mohla vybrat, tak bych si dala tak ty prvni 4 dny uplny leharo. Cize pokud muzete, tak tu zustante dyl a udelejte si nejaky pohodovy program 🙂 Samotny let na to urcite vliv nema, ale ja osobne bych taky "resila kraviny" 🙂
@reeeza dala bych leharo jen vynechat vanu teplou koupel a tomu podobne veci. Zustante s muzem v posteli hrajte pexeso a vymalujte si omalovanky zkusenosti se budou velmi hodit az bude prcek na svete…. 🤞 ❤️👶🏻🌺
Dobře děkuju 🙂 Dáme lehárko a pohodičku ;)
A nemáte některá zkušenost s tím dvojím ceníkem? Nám dali eurový, který je mnohem dražší. Neměli bychom prostě být vedeni jako samoplátci?
A doporučily byste Pronatal, Iscare, Gynem nebo Gennet?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@reeeza plus ještě bych se chtěla zeptat, jestli jste se někdy setkaly s dvojím ceníkem?
V Pronatalu nám dali eurový ceník, jelikož žijeme v zahraničí. Neměli bychom mít prostě ceník pro samoplátce?
Eurový ceník je samozřejmě o dost dražší...