Klinika IVF, režim po IVF. Poradíte, prosím?

reeeza
17. led 2024

Chci se zeptat, jestli můžu letět letadlem a cestovat celý den cca 2-5 dní po IVF nebo se doporučuje klidový režim?

Plánujeme IVF v ČR, ale žijeme v zahraničí.

Je lepší let před nebo po eventuálním uhnízdění?
Nebo řeším kraviny? 😅

Plus doporučily byste mi kliniku v jižních Čechách- ČB ( v Pronatalu jsem zatím úplně spoko nebyla), Jindřichův Hradec, Tábor či jinde?

Moc díky 🙂

reeeza
autor
17. led 2024

@reeeza plus ještě bych se chtěla zeptat, jestli jste se někdy setkaly s dvojím ceníkem?

V Pronatalu nám dali eurový ceník, jelikož žijeme v zahraničí. Neměli bychom mít prostě ceník pro samoplátce?

Eurový ceník je samozřejmě o dost dražší...

clairexr
17. led 2024

Uhnizdeni jsem mela 3. den po KETu (KET byl v utery, uhnizdeni v patek). To utery jsem mela klidovy rezim, od dalsiho dne uz jsem normalne behala kolem prvniho dvouleteho ditete, ale pokud bych si mohla vybrat, tak bych si dala tak ty prvni 4 dny uplny leharo. Cize pokud muzete, tak tu zustante dyl a udelejte si nejaky pohodovy program 🙂 Samotny let na to urcite vliv nema, ale ja osobne bych taky "resila kraviny" 🙂

reeeza
autor
17. led 2024

@clairexr dobře děkuju 🙂 No intuitivně to tak cítím, že bych ráda leháro a relax. Na druhou stranu se ale i bojím, že když se něčím nezabavím, tak budu vystreslá že to zase nedopadne prostě budu na to myslet tak moc až budu v nepohodě 😅😅

clairexr
18. led 2024

@reeeza Toho bych se nebala. Ja jsem byla ty dva tydny z toho uplne v haji, myslela jsem na to nonstop, dokonce jsem si musela vzit prasek na nervy, abych se uklidnila 😀 A podarilo se. Paradoxne ty transfery, kdy jsem byla relativne v pohode, ty nevysly 🙂

andreacantu
19. led 2024

@reeeza dala bych leharo jen vynechat vanu teplou koupel a tomu podobne veci. Zustante s muzem v posteli hrajte pexeso a vymalujte si omalovanky zkusenosti se budou velmi hodit az bude prcek na svete…. 🤞 ❤️👶🏻🌺

reeeza
autor
19. led 2024

Dobře děkuju 🙂 Dáme lehárko a pohodičku ;)

A nemáte některá zkušenost s tím dvojím ceníkem? Nám dali eurový, který je mnohem dražší. Neměli bychom prostě být vedeni jako samoplátci?

reeeza
autor
19. led 2024

A doporučily byste Pronatal, Iscare, Gynem nebo Gennet?