Ahojky.Je tu někdo kdo podstoupil KET?Že by jsme si tak trošku pokecali 😊😊
@kropinda ahojky u mě byl 22.10😊a teda nevydržela jsem a už 6 den jsem začala testovat
@beruska1984 A ?? Jak dopadlo???
@kropinda já doufám že zatím dobře 😊😊
@beruska1984 tak tiše gratuluji. Já se budu snažit vydržet netestovat dřív.
@kropinda taky sem se snažila ale nějak to nešlo vydržet 😁😁
Krásný den, já byla minulý čt na KET..poslední pokus ze 6...pak případně nový, druhý, IVF cyklus..od 5.dne mám na testu občas stín (máma test)...ale nic víc. Nevíte jestli by to máma test mohl dělat? Mám to asi na třech testech...ale dneska testuju 3.den to by už ta čárka podle mě poskocila...ale lehký stín je spíš stejny :(a měla sem 5.denni krásnou blastocystu
@beruska1984 ano, bohuzial nedopadlo 16.10, vcera krv, dnes zaziadano o nove ivf
Též se přidám do davu. Jsem 8. den po KET. Takže zhruba v půlce čekačky. Já jsem tedy šílenec a testuji již od aplikace Ovitrelle. Vždycky šmíruji, jak čárka slábne 🙂
@svobodka86 Není to ještě zbytek Ovitrelle nebo něčeho podobného? Měla si negativní test před tím prvním duchem? Já ho na testu vidím zpravidla ještě 14 dní po aplikaci a to většinou používám testy s citlivostí 25 IU/ml. Nějako pomalu ho odbourávám. Třeba to máš podobně.
@ajdi002 Já ovitrile neměla. Beru esteofem 3x1, medrol 1x1 a amelgen zavádím. Dnes je to týden co sem byla na transferu, a na všech máma testech stín...ale nesili. Testují od 5.dne :(
@ajdi002 takže si byla na transferu ve středu?
@svobodka86 Může to být biochemické. A nebo to taky zítra či pozítří hezky poskočí a budeš si ťukat na čelo, že si se zbytečně stresovala ;) Hlavně to chce zůstat v klidu. Ještě máš týden do kontroly, ne? Na smutné smajlíky bude čas, až ti doktor řekne, že máš vysadit léky.
@svobodka86 Ano, ve středu. Mám jeden den náskok 🙂
U nás je to první KET . Já jeden vejcovod a muž špatný spermiogram. Po stimulaci odebráno 43 vajíček, 12 zamrazeno. Kvůli možnému OHSS se nezavádělo a čekalo se na KET. To proběhlo teď v neděli. Tak že čekám do příští neděle. Nervy pracují 😒
@kropinda já dneska takto...ale mám tam stíny pořád. Dneska je to tedy vidět i bez filtru a jsem 8.den od ket ale podle mě jen byla koncentrovanejsi moc. Nebo nějaké biochemické...už by to bylo 8.den u 5.denniho vidět malinko vic
@svobodka86 každá to máme jinak některé mají testy pozitivní opravdu až 12 den,takže neztracet naději 😊takhle to vypadá u mě 9 a 10 den po KET
Počítáte den zavedení jako 1.den ? Jestli ano,tak dnes sem 6 den a na testu bílo. Ale beru to,že je opravdu brzy
@beruska1984 tak to jsou nádherné čárky. Měla jsem to minule podobné, kde to nedopadlo. Takto byly čárky vidět 8.den, jako jsou teď u vas
@kropinda počítám až od následujícího dne..byla jsem ve ČT po obědě na transferu tak to dneska beru jako 8.den.
@kropinda počítá se až den po transferu😊
@beruska1984 tak já mám pořád stíny na testu...dobře viditelné do 5minut...takže podle mě nic
Ahojky byla sem 29.10. Na druhém Ket 6 denní blastocysty akorat s podporou Ovitrellem takze zatim asi testy budou pozitivní kvuli nemu ale i tak sem to dnes riskla zároveň sem dnes píchala Ovitrelle znova takze budu muset čekat do 12/11 na krev no sem nedočkavá drzim všem palce a at to dopadne dobře
@beruska1984 zeptam se pichala jste si pregnyl nebo ovitrelle ?
@lencik91 to bude 100% ovitrile
Neuděláme nějakou skupinu ?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@beruska1984 Ahoj,u nás KET proběhl teď v neděli. Tak že teď jen čekám a doufám v pozitivni testy. 😉