Ahojky je tu někdo kdo teď v září bude podstupovat ket?Že bychom se podělili o zkušennosti a drželi si palečky .-)
Ahojky Káťo tak to budu moc moc držet palečky aby se zavrtával(-li) a všechno to dobře dopadlo. Já jdu 21.9. na utz teď zobu estrofem tak uvidíme jak to bude vypadat 🙂 A jak se cejtíš?
Ahojky, cítím se dobře. Je to krásný pocit. Jen jsem doufala,že mi zruší ty náplasti s estrogenem. Ale, bohužel,dál je musím mít. Chtěla jsem je vyměnit za tabletky, ale byl by s tím problém.Tak jsme to nechali tak.Kolik máte nanučků? Jsi na PN,nebo chodíš do práce? Katka 😉
AHOJ, tak to ti moc gratuluji. Ja bych nejraději přeskočila těchto čekacích 14 dní. ☹ Je zajímavé, že máš něco vtěle a vůbec nevíš co se tam děje.Chodíme do Brna do Repromedy. Byla nám doporučena mým gynekologem. Kam chodíš ty a je to první ET?
molla Tak dneska 21.9 měla jít na UZV. Tak jen jsem zvědavá jak jsi dopadla a na kdy to naplánovali.Držím palce ať je to co nejdříve.
Ahojky,
já se teď na KET připravuji. v pondělí budu 10 den od mrchy a to jdu na ultrazvuk. Jinak já beru jednou denně prednison a 3 x Estrofen. Mrazáčka máme jen jednoho a to 5-ti denní blastocystu
Ahoj holky, já byla na ket 12.9., takže už je to 11 dní a test negativní, příznaky žádné. MS jsem ještě nedostala, ale spíš tomu už nevěřim, že by to vyšlo ☹
Ahojky,
tak já byla včera na ultrazvuku. Sliznici mám 8,2 a na KET jdu v sobotu 😵
@hasalovak V pohodě, mínulý týden večer ve středu krvácení, ne moc , ale s přestávkama do dneška špinění, včera celý den o.k a dneska po menší prochajdě zase, takže uvidíme co se děje zítra z utz. A na kdy si tě obědnali na utz asi až ze těch 14dnů že? Ke komu chodíš v repromedě?
@blana12 Já jsem byla dnes u svého gynekologa ten mi udělal Uzv a už i prďůška viděl. Tak jsme vzali krev na Hcg a výsledek byl 1448. To teda nevím, jak ale říkal, že to opovídá na začátek 5týdne, ale já jsem 14 dní po Ketu. Pak mi říkal ať se v Repromedě objednám na konec příštího týdne, že možná už bude vidět srdíčko.objednali mě na pátek 5.10. Chodíme k MUDR. Hromadové. Volala jsi tam, když jsi začala krvácet? řekli ti něco k tomu?
@hasalovak To tak odpovídá, ono se to počíta od začátku cyklu 😉 a kolik sis nechala dát embryek? Taky chodím k pí Hromadové, je to skvělá ženská, udělala na mě obrovský dojem už na začátku co jsem k ní začala chodit 🙂 Volala jsem tam hned druhý den ráno, mluvila jsem s Koukalem a ten mi nařídil klidový režim až do zítřka.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
AHOJKY, my jsme dneska podstoupili první KET. Nic to nebylo, manžela jsem měla vedle sebe tak to bylo super. Kdy to čeká Vás? Zdraví Katka 🙂