KET v srpnu. Je nás víc?

trishe
5. zář 2024

Hezké ráno, holky, je tu některá, co byla na KET v srpnu? Jak se cítíte? Já jsem byla 21.8. testy pozitivní od cca 8 dne po a včera první odběr krve, HCG 1923 😉 mám za sebou jedno přirozené těhotenství se synem a to mě bolela alespoň prsa šíleně, teď zatím nic. Jak se daří vám? Děkuji

diminka91
8. zář 2024

@trishe Dobry den ja sem byla 26.8 na ket 5 denni blastocysty zitra jdu odpoledne na kliniku tak sem zvedava co mi reknou sem 9 dni po pichnuti Ovitrellu vcera sem na testu mela silnejsi carku dneska je o neco slabší tak nevim vcera a predevcirem mi nebylo zrovna nejlip beru Estrofem 1-1-1 a amalgen 1-0-1 jinak pokud je u vas vse v poradku tak moc gratuluji je to muj prvni pokus IVF tak si stim nevim rady a sem nervozni jak to bude ale sem trochu skepticka

trishe
autor
9. zář 2024

@diminka91 Dobry den, nebudte skepticka, moc Vam drzim palce!!! Co Vam na klinice rekli? Moje je to take prvni IVF. Nechala jsem si jeste jednou udelat krevni odber na HCG, tentokrat po dvou dnech od prvniho odberu byla hladina 5500. Mam znamou doktorku, tak se na me podivala. Na srdicko je jeste brzo, jinak vse vypada v poradu. Na kliniku jdu az 25.9. Poprve od KETu.

diminka91
9. zář 2024

@trishe byla jsem jen na krvy vysledky budou zitra kolem 10 hodiny rano sem mela test v uvozovkach pozitivni ale ne moc bylo to teda z druhe moče no ale prijde mi to slabé dneska 14 den po ket 10 den po ovitrellu a 6 den po ovitrelle byl test slabší no ja nevim sem s toho uz magor .vam drzim palce at vse dobre dopadne ,snad se i me postesti nekdy 😞🤗

trishe
autor
10. zář 2024

@diminka91 Moc dekuju! Vsak to jeste nemusi nutne znamenat, ze to nevyslo, nebojte 🙏🏼 u kazdeho je to hodne individualni co jsem si tu i procitala diskuze holek, ktere podstupovaly KET. Nekdo mel silne dve carky, nekdo zase slabsi duchy. to stejne i vysledky krve a hladinu HCG, je tam velke rozpeti. Drzim vsechny palce 😊

diminka91
10. zář 2024

@trishe nedopadlo to hodnota hcg 12 takze nic a otazka muzu hned skusit znova ?

trishe
autor
10. zář 2024

@diminka91 To me mrzi 😔 neztracejte nadeji. Myslim, ze to jde, jen to bude zrejme take individualne posuzovano podle zdrav. stavu. Nemam s IVF moc zkusenosti. Samotnou me to zajima, pokud budete mit chut, dejte vedet. Bude dobre 🙏🏼

jess66
21. zář 2024

Ja byla 14.8. na KET a mám za sebou i první UZ, kde vše v pořádku, ale stejně mě strach neopouští.
V předchozích dvouch přirozených těhu vždy ZT v 5-6 týdnu. Teď jsem už 8+1 a další kontrolu mám 30.9. Tak snad to mé nervy vydrží.

pajda09
21. zář 2024

@trishe Držím vám palečky.Já byla 20.8 vše vypadalo dobře test pozitivní hcg pomalu rostlo a včera konec.

pajda09
21. zář 2024

@diminka91 Jsou to nervy,ale kdo nebojuje nevyhraje🙂Mé včera řekli konec a půjdu do toho znova.

trishe
autor
27. zář 2024

@pajda09 to je mi lito :( ale je skvele, ze neztracite nadeji a jdete bojovat dal! Vyplati se to 😇