Zdravím holky...
Teď v srpnu se chystám na první ket. Ráda bych si popovidala...vyměnila si nějaké rady a zkušenosti. Chodíme do Motola.
Na opu jsem byla před rokem a dělali nám u embryjek pgd, protože máme synka s velmi vzácnou genetickou poruchou...zbylo nám jedno zdravé embryjko, tak se modlim, aby to vyšlo😍
Ahojky..tak to moc držím palečky...kolikátý den budeš zkoušet testík? A máš zavedené jedno embryjko?🙂
Já jdu 4. srpna na utz, píchnou ovitrelle a potom za 5 dní bych měla na ket. Tak doufám, že už tomu nic nezabrání....a povede se ❤
Test si dělat nebudu, minule jsem si ho udělala 10. den a byl pozitivní a 14. den na kontrole mi bylo řečeno, že je to pouze biochemické těhotenství. Tak si radši počkám až na krev ať nejásám zbytečně. Zavedené mám jen jedno, protože mi víc nezbylo 🙂 Tak snad se chytí, už si nedovedu představit podstupovat celé ivf znovu. Plánuješ první nebo už doma nějaké prcky máš??
@petruska23 Ahojky jsme na tom uplně stejně😀 můj první KET, na ult jdu také 4.8., já chodím do Sanuse v Hradci Králové. Já jsem po IVF hned otěhotněla a v 8 tt jsem potratila a musela na revizi😢 tak že těď jsem zase v takové naději že by se to mohlo povést a budu v to doufat🙂 připravuješ se na KET nějak?? přeji mnoho štěstíčka 🍀😉
@pajushka94 to je jasné..je lepší pockat si na krev...ale jak znám sebe, tak to nevydržím😈
Začali jsme s manželem hodne brzy..devíti letou Amalku a šesti letého Maximka...ten je bohužel vážně nemocný..ma genetický syndrom, který má diagnostikovany asi jen 10 dětí na světě. My jsme s manželem bohužel nositeli...chtěli jsme ještě jedno zdravé miminko a tohle byla jediná volba. Tak uvidíme, jestli se podaří😍
@anettak ahojky..to je mi moc líto, že to poprvé nevyšlo...držím moc palce, aby se to tentokrát podařilo😘
To je nahodicka, že jdeme stejný den. Mě říkali, že by ket měl být 5 dni po tom ultrazvuku...máš to taky tak? Jinak se právě nic moc nepripravuju...šla jsem minulý týden do Motola na internu a šla jsem se do caru zeptat, jak budou mít čas a čekala jsem, že řeknou třeba v září...a oni, že klido hned 😎
Tak bych asi měla nějaké vitamíny začít...co ty? Bereš něco na podporu?❤
@petruska23 ano moc velká náhoda 😀 je super že jsem na tom s někým na stejno. Já jsem objednaná na 13 DC a to je 4.8. bude konzultace a kontrola, jestli pujdu na ET za pět dnů to přesně nevím ale myslím si asi ano.
Také se moc nepřipravuji jen se snažím být v klidu, bez nervů a v pozitivní náladě 🙂jen zobu listovku.
Máme zamražené 2 mrazáčky snad přežijí rozmražení, bohužel někdy se stane že to rozmražení nepřežií, s toho mám velký strach, ale nesmím nad tím přemýšlet, musím věřit v to že to dobře dopadnev❤😉 Je fajn že tě vzali hned, na co čekat že??mě vzali také hned a ani jsem nemusela na žádné konzultace 🙂
Toho rozmrazeni se taky bojím...ale snad se podaří.
Pořád si říkám, že to prostě musí vyjít, ale to víš, že mě napadá..co když to nevyjde😔
Ta hlava se u mě těžko oblbne..
Listovku jsem taky nasadila a prý babska rada, před ketem jíst hodně grepy a po transferu zase ananas+ šťávu🍹
Tak proč to nezkusit😉
Ahoj holky, tak já zrovna mám 13tý den po ET. Nechala jsem si zavést dvě emryjka. Zítra jdu konečně na krev. Testy mám pozitivní, ale jak se tím pročítám tak to ještě nemusí nic znamenat. Těhotenské příznaky pociťuju jen v podbíšku a na prsou. Ne bolestí, ale tím že jsou větší. Beru pouze kyselinu listovou. Teď se nejvíc právě bojím toho biochemického těhotenství ☹
@pasiba Vitej😘
Držím palce, aby se stesticko uhnizdilo❤
Určitě dej vědět, až budeš mít výsledky..
@petruska23 Ano dám a děkuji. Snad už zítra budu vědět víc ..
@pajushka94 A to jsi měla pozitivní test jen ten desátý den a pak už ne?
@petruska23 Rozmražení mě velmi děsí, musíme jen doufat že se na nás usměje štěstíčko a vše dopadne dobře, teď už se mi v hlavě honí takových myšlenek😵 Ano za pár babských rad nic nedáme, alespoň budeme mít dobrý pocit že jsme tomu pomohli 😉
@pasiba Já měla 12 vajíček a v 5- ti denní kultivaci pomalu odpadali, nakonec zůstali 3, jedno které mi zavedli bylo 'A' a v mrazáčku máme 2 'B' na jednu stranu mám strašný strach ale na druhou stranu se strašně těším, žije ve mě velká naděje že už by to mohlo vyjít 😉 tak to jsi měla mnoho vajíček 🙂
Proto je museli na měsíc zmrazit, protoze mi po punkci bylo dost mizernė. A místo IVF z toho mám KET. Bohužel jsem jela na kvantitu a ne na kvalitu 😕
@anettak Přesně tak...já už včera začala s grepem 😘
@pxtulka Moc gratuluju..Držím palecky 😘
@petruska23 já grep nemám ráda ale koupím si alespoň grepový džus 😀
@petruska23 na co je dobrý grep??
@pasiba já si dělala jen ten desátý, a pak šla až 14. den na krev a tam jsem měla nízké hodnoty těhotenství
@pasiba já jsem dnes 7. den 🙂 a léků a injekcí mám požehnaně
@anettak
Džus taky postačí😘
Taky ti ty dny teď ubihaji tak pomalu?😎
@pajushka94
Údajně je před ketem dobrý na růst sliznice, tak proč to nezkusit 😘
@petruska23 @pasiba moc děkuji. Hlavně dejte vědět jak se daří 🙂
@pajushka94 já si taky připadám jak chodící lékárna.....co všechno máš? Mě nechali až do 12. týdne Estrofem, Utrogestan a k tomu jako bonus injekce Clexanu.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, ráda bych si s někým o tom klidně popovídala 🙂 jsem 5. den po Ket, první IVF nevyšlo