KET v nejbližší době. Jde také někdo?

zizi25
27. kvě 2023

Ahoj holky, aktuálně jsem 13. Den po nevydařeném KET. Celkově je to mé druhé IVF a 5.pokus. V listopadu jsem otěhotněla, ale skončilo to v půli 7. tt.
Tentokrat pojedu rovnou s dalším cyklem na 6.KET. Už toho nějak začínám mít plný zuby. Nechystáte se některá v nejbližší době? Asi potřebuji nějaký psychický “doping”
Díky a všem drzim palce, ať se nám to povede

laxesis
28. kvě 2023

Ahoj, sice mě teď ket nečeká, ale po druhém ivfku a nezdařeném pokusu č. xy mě přepadl stejný pocit ... že už toho mám dost, nebaví mě to... potřebovala jsem si dát chvilku pauzu, abych zas nabrala sílu. Taky jsme chtěli měnit centrum (ne že by byli špatní, ale 5 let v tom samém už bylo prostě ubíjející po tolika pokusech všeho možného) A sice vůbec netuším proč, ale ten další KET nám vyšel a jsem v 27tt. Bojovala jsem hodně s NK buňkami a imunitou, dlouho jsem byla na různých kortikoidech a vůbec to nepomáhalo. A najednou po té pauze (vysadila jsem i léky, prostě jsem byla zdeptaná tím, že nic nefunguje) úplně vzorné výsledky. Vůbec netuším, jak to. Ani doktorka nechápala (chodila jsem k mudr. Černé). Každopádně tě tím chci jen povzbudit, občas něco vůbec nečekáme a on si pro nás život připraví krásnou zprávu. Tak moc držím palce, ať se taky brzy radujete!! 🍀🍀

zizi25
autor
28. kvě 2023

@laxesis Jezis to je krasny ♥️ to ti moc přeju! A moc děkuji za povzbudivá slova, asi jsem tohle nějak potřebovala slyšet ( číst 😁) Že se tyhle zázraky dějí i po tolika letech a pokusech 🙏🏻
Díky moc ♥️

veronikavik
21. črc 2023

Nechystate se tef nekdo na ket? Nebo na OPU? Zrovna jsem 9.den stimulace