Ahoj holky, možná některá budete vědět kde může být ta záludnost, třeba už to některá máte úspěšně za sebou 🙂 jen by mě zajímalo, jakto že máme hned z prvního KET syna(Díky bohu🙏🙏) a teď, když chceme druhé, tak ani 6KET nevyšel. Já se z toho nehroutím, jsem strašně ráda za syna, ale druhé by jsme si samozřejmě přáli. Imunologie je v pořádku. Nějak se mi nechce věřit, že máme jen smůlu a říkám si, že bude něco špatně ale co🤔 jinak psychicky jsem na tom dobře 🙂takže že by to bylo neřval si nemyslím 😔 děkuji za Vaše názory
@sadovka To mi prijde divne. Ja na tvem miste bych si treba nechala zkotrolovat kostrc, jestli ji nepotrebujes uvolnit (mobilizace kostrce) nekdy se muze pri porodu hnout si myslim.. A nebo v deloze jestli neni nejaky problem. Patrala bych po pricine, 6 pokusu mi prijde hodne..
@jednaholkaa mě právě taky, děkuji
@sadovka ahoj, tak to jsme na tom uuuupne stejne.. prvni ivf a 7 embryi a prvni ket a mame dceru..pak 6 ketu a jedno otehotneni a z nej pak potrat:( ted mam za sebou druhe ivf a 6embryi, nechali jsme si udelat genetiku embrYi a jedine bylo v poradku:( tim se vysvetluji ty predchozi neuspechy:( proste spatna embrya.. imuno a vse jsem mela v poradku, cvicila mojzisovku vcetne odblokaci apod a dva a pul roku v prcicich.. ted cekam jak dopadne ten jediny pokus..
@veronikavik tybrdo, tak to děkuji za vysvětlenou🙏 to je k zamyšlení
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@sadovka je to všechno o štěstí a o náhodě🍀drzim pesti...