Ahoj. Jdu si pro radu a asi se i uklidnit. Mám už 4 ket. Tentokrát mi vyšel i pozitivní test z krve. Prý moc pěkný. Byly zavedeny dvě výstavní blastocysty avsliznice taky krásná. Ale to bylo vždy. 4. Mi potvrdili test z krve. Ale po návratu domů jsem začala krvácet. Dost i kousky sliznice. Trvalo to den. Další den spineni, pak jen občas příměs ve výtoku. V Čáru tikali, že to může být dobre. A čeká se do ulz. Den už to bylo dobré a dnes opět příměs. Neměli jste to některá? Docela se bojím. Dr tam bude až 17. A chce to videt sam - ten druhý to vždy zvora. Jde mu jen o peníze.
@sokorka ahoj, určitě bys měla zvýšit dávku hormonů a brát Ascorutin.... Zajdi ale nejprve na krev, aby se zjistilo hCG
Pokud chodiš někam do CARu, tak je tam doktorek víc, ať s tebou koukaji něco dělat
Posilam srdíčko
@zuzanaxx můj transfer teď skončil také biochemickým ☹ naštěstí mě v CARu hned zjišťovali hCG, tak aspoň vím, na čem jsem
krvácení někdy nemusí nic znamenat, lékaři by mohli i přes telefon ( nam to dělaly koordinátorky v CAR) měli naordinovat zvýšenou dávku progesteronu co uživáme ( utrogestan x gyndpordyl atd..) záleži co užíváš , toto ti neublíži, ale s tim ascorutinem opatrně, vím, že se to předepisuje... já jsem ted v 9tt a krvacím (není to jen špinění) už 14 dní. Videla me moje gynekoložka, CAR i pohotovost a nikdo z nich mi ascorutin nepředepsal, dokonce jsem četla, že názory lékařu se v tomhle hrozně neshodují, jiní ho předepíšou, jiní to odmítají, protože není 100%doporučován v těhu ... rozhodně bych si ho neordinovala sama !!!! navyšení progesteronu by ale nemelo vubec vadit... pokud třeba užíváš utrogestan- dám příklad 2-0-2 ,mužeš k tomu přidat i polední dávku takže 2-2-2 , to je typický krok při krvácení na začátku těhu 🙂 ale nejlepe vše konzultovat s lekaři ... často se jedná o odcházející starou sliznici , prasklou cévku ...
@sokorka co tak pozoruju to krvaceni po KETu je docela caste. Mela jsem take fakt kybl krve, nejdriv spineni a ted uz "jen" zase spineni. Ale objevili mi hematom a jeste neco s placentou nejak blbe ulozena nebo co. Dali mi Utrogestan a ten Ascorutin, ten ma vypadek tak mi dali nejakou nahradu a hlavne odpocivat. Zadna fyz. namaha.
Holky s dr jsem mluvila několikrát. Po 1 dění krvácení jsem týden měla obden jen třeba stopu na papíře. Mám ležet a brát dál léky. Jen zrovna se mi to rozjelo w jsou tam i kousky. Už se vzdávám naděje. ☹
Jinak moc děkuji za podporu
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@sokorka do jakého CARu chodíš? Znám holky, co přes krvácení měly všechno ok. A šla z nich i sliznice. Ale můj první ET skončil biochemickým těhu, krvácela jsem v termínu, 14 den hcg 75 a pak klesalo. Ale tobě i přes krvácení může růst...