KET, nemohla jsem na WC embryjka vytlačit?

otazky
22. lis 2017

Ahoj holky, je tu někdo, kdo by mě poradil. Jsem druhý den po KETU.Včera i dnes jsem byla na velké straně a musela tlačit. Je to hloupé, ale ptám se. Nemohla jsem embryjka vytlačit?

luciebx
22. lis 2017

Řekla bych ze ne.

pxtulka
22. lis 2017

určitě ne

galatea_a
22. lis 2017

Ne, neboj se 😉

otazky
autor
22. lis 2017

Děkuji, hned je líp. Mám dvě embryjka,
Moc si přejeme, aby nám to vyšlo. 😔

galatea_a
22. lis 2017

@otazky Držím palce, pak dej vědět! 🍀

otazky
autor
23. lis 2017

Máte tu někdo zkušenost s KET.

pxtulka
23. lis 2017

@otazky já jsem měla KET 🙂 Ale jenom 1 embrya. Víc nám po prodloužené kultivaci a PGS nezbylo ☹ Ale jsem za to jedno strašně ráda 🙂

nita1984
23. lis 2017

Hodně z nás tu na KET bylo, některé i mnohokrát

otazky
autor
24. lis 2017

My se dva roky snažíme, mám za sebou několik IUI, pak IVF cykly tři, ale bez embryotransferu, a nakonec teď KET. Už se částka blíží sestimistne číslici. Což už asi budeme další pokusy muset odsunout, ale je mi brzy 38, tak se bojím, že zustanem bez dětí😢

maagda
24. lis 2017

@otazky Neboj na záchod můžeš uplně bez problémů 🙂. Ale taky jsem měla strach po našem první ET 😀 je hrozné jak si člověk zamiluje ty drobečky už na obrazovce před zavedením a má o ně strach od začátku že 🙂. A určitě to všechno dobře dopadne 🙂 přeji hodně štěstí.

otazky
autor
24. lis 2017

@maagda děkuji za slova útěchy, to čekání je dlouhé. V pondělí jdu do práce, tak snad to bude rychle utíkat.

maagda
24. lis 2017

@otazky Určitě bude všechno dobré. 🙂 hlavně se chce na to neupínat a myslet na něco jiného a uteče to rychle. Já jsem si třeba řekla, že nebudu testovat. Chodila jsem normálně do práce. Nakonec jsme jeli 13 den po ET na krev, protože 14 byla sobota. Test jsem si udělala až nám byla potvrzena krev, aby se neřekla 😀. Sice jsem o miminko přišla v 15 tt a teď to budeme podstupovat všechno znova naštěstí jen KET máme naše ledňáčky a mám v plánu se nechat znova překvapit. Držím pěsti 😉 normálně fungujte, ale nepřehánějte to nějak s namáháním. Já jsem třeba měla zakázané kolo a cvičení. Jinak jsem mohla dělat všechno.

otazky
autor
25. lis 2017

Ahoj holky, tak už špinim, mám strach. Vím, že to nemusí znamenat MS, dnes je to 4.den po KET. A zítra bych i měla mít právě MS podle svého cyklu. Poslední den jsem citela tlaky v podbřišku, tak jsem měla radost, že se zavrtavaji, sliznici mi naměřili 10cm. Dnes jsem byla na oslavě, moc jsem jedla a pila hodně vody. Nejraději bych nic nedělala,, a stejně to neovlivnim.

galatea_a
25. lis 2017

@otazky Ještě to nemusí nic znamenat. Odpověď ti pak dá stejně až test krve. Držím palce! 🍀

otazky
autor
25. lis 2017

@galatea_a Kéž by to vyšlo. 🙏

maagda
27. lis 2017

@otazky ono ležení nepomůže. To mi řekla i paní doktorka. Pokud se bude mít chytnout tak můžete klidně i dělat stojky, pokud ne tak ležení nepomůže. Nejhorší je se na to upnout a nemyslet na nic jiného, protože hlava dělá strašně moc a může zablokovat i tělo.

otazky
autor
27. lis 2017

@maagda máš pravdu. Jak má být tak bude. Už jsem dnes v práci. Pracuji u dětí, o to víc je těžké se vyhnout myšlenkám na přání mít své vlastní. 😔

maagda
27. lis 2017

@otazky To chápu ☹ je to těžké, ale uvidíš, že všechno bude dobré 🙂

otazky
autor
28. lis 2017

Poradite mi, co na migrenu, když jsem 7.po KET a beru ultrogestan 2-2-2. Předpokládám, že brufen nemůžu.

galatea_a
28. lis 2017

@otazky Radši jen paralen, ten obyčejný 😉

maagda
28. lis 2017

@otazky já jsem si nedávala nic. Migrena šílená ale snažila jsem se to přejít. Pila jsem magnesii a natírala jsem si hlavu bylinkovou mastičkou. Max můžeš paralen. Paní doktorka mi řekla že se mám chovat jak těhotná tak jsem nechtěla nic dávat. Radši jsem se pak šla natáhnout jak jsem přijela z práce. Migrény jsem měla až do 13 tt neustále.

absintka19
28. lis 2017

@otazky ja mam po ket holcicku a v cervnu nas ceka dalsi ket.

otazky
autor
28. lis 2017

@absintka19 to je krásné, že se podařilo. A kde jste byli?

absintka19
28. lis 2017

@otazky nam se holcicka povedla napoptve, ketem z prvniho ivf a dalsich 6 miminek ceka v mrazacku.

absintka19
28. lis 2017

@otazky Helios Brno.

otazky
autor
29. lis 2017

Tak už tři dny spinim, a dnes jsem slabě začala krvácet. Je to přesně týden po Ketu. 😢

pxtulka
29. lis 2017

@absintka19 tak to je super že vám zbylo tolik mrazáčků 🙂 Nám po IVF nezbylo nic..takže jednou pojedeme asi všechno znova.

absintka19
29. lis 2017

@pxtulka budu moc drzet palecky !!!

absintka19
29. lis 2017

@otazky ja po ket spinila az do 13tt, krvacela z hematomu. Vzdy jsrm si radeji zajela na pohotovost kdyz se mi zdalo ze je to silne. Aspon me uklidnili, vysvetlili mi co se deje, co se muze stat. Ale prcek vse zvladl a hezky spinka v postylce vedle me. Drzim palecky.

galatea_a
29. lis 2017

@otazky Ještě neztrácej naději, nebylo by to poprvé, co je žena těhotná, i když ze začátku ještě má menstruaci 😉