Ahoj holky, je tu někdo, kdo by mě poradil. Jsem druhý den po KETU.Včera i dnes jsem byla na velké straně a musela tlačit. Je to hloupé, ale ptám se. Nemohla jsem embryjka vytlačit?
určitě ne
Ne, neboj se 😉
Děkuji, hned je líp. Mám dvě embryjka,
Moc si přejeme, aby nám to vyšlo. 😔
Máte tu někdo zkušenost s KET.
Hodně z nás tu na KET bylo, některé i mnohokrát
My se dva roky snažíme, mám za sebou několik IUI, pak IVF cykly tři, ale bez embryotransferu, a nakonec teď KET. Už se částka blíží sestimistne číslici. Což už asi budeme další pokusy muset odsunout, ale je mi brzy 38, tak se bojím, že zustanem bez dětí😢
@otazky Určitě bude všechno dobré. 🙂 hlavně se chce na to neupínat a myslet na něco jiného a uteče to rychle. Já jsem si třeba řekla, že nebudu testovat. Chodila jsem normálně do práce. Nakonec jsme jeli 13 den po ET na krev, protože 14 byla sobota. Test jsem si udělala až nám byla potvrzena krev, aby se neřekla 😀. Sice jsem o miminko přišla v 15 tt a teď to budeme podstupovat všechno znova naštěstí jen KET máme naše ledňáčky a mám v plánu se nechat znova překvapit. Držím pěsti 😉 normálně fungujte, ale nepřehánějte to nějak s namáháním. Já jsem třeba měla zakázané kolo a cvičení. Jinak jsem mohla dělat všechno.
Ahoj holky, tak už špinim, mám strach. Vím, že to nemusí znamenat MS, dnes je to 4.den po KET. A zítra bych i měla mít právě MS podle svého cyklu. Poslední den jsem citela tlaky v podbřišku, tak jsem měla radost, že se zavrtavaji, sliznici mi naměřili 10cm. Dnes jsem byla na oslavě, moc jsem jedla a pila hodně vody. Nejraději bych nic nedělala,, a stejně to neovlivnim.
Poradite mi, co na migrenu, když jsem 7.po KET a beru ultrogestan 2-2-2. Předpokládám, že brufen nemůžu.
@otazky já jsem si nedávala nic. Migrena šílená ale snažila jsem se to přejít. Pila jsem magnesii a natírala jsem si hlavu bylinkovou mastičkou. Max můžeš paralen. Paní doktorka mi řekla že se mám chovat jak těhotná tak jsem nechtěla nic dávat. Radši jsem se pak šla natáhnout jak jsem přijela z práce. Migrény jsem měla až do 13 tt neustále.
@otazky ja mam po ket holcicku a v cervnu nas ceka dalsi ket.
@absintka19 to je krásné, že se podařilo. A kde jste byli?
@otazky nam se holcicka povedla napoptve, ketem z prvniho ivf a dalsich 6 miminek ceka v mrazacku.
@otazky Helios Brno.
Tak už tři dny spinim, a dnes jsem slabě začala krvácet. Je to přesně týden po Ketu. 😢
@absintka19 tak to je super že vám zbylo tolik mrazáčků 🙂 Nám po IVF nezbylo nic..takže jednou pojedeme asi všechno znova.
@pxtulka budu moc drzet palecky !!!
@otazky ja po ket spinila az do 13tt, krvacela z hematomu. Vzdy jsrm si radeji zajela na pohotovost kdyz se mi zdalo ze je to silne. Aspon me uklidnili, vysvetlili mi co se deje, co se muze stat. Ale prcek vse zvladl a hezky spinka v postylce vedle me. Drzim palecky.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Řekla bych ze ne.