Ahojky jdeme na ket 28.1 jde nějaká holcina paní taky tento měsíc? Pojďme se podpořit atd
Tak mužem pak testovat společně a uvidíme jak nám to půjde
Ahoj holky, podstoupili jsme přípravu na ivf+genetiku,z výsledků z genetiky nám přišlo,1embryjko bez výsledku (nedostatečná úroveň aplifikace DNA),2embryjko duplikace na 2q, trizomie 4.Má s tím někdo zkušenost?🥺
@zdenkashtoky tak to nevím to budeš muset asi do jiné diskuze tady máme ket ne ivf a nevím co to vůbec je to co si napsala
@zdenkashtoky ahojky,tak to já taky netuším
@alexkisss ahojky,já dnes měla strašně zařizování,teď jsem si akorát sedla,pojídám ananas a přemýšlím,jak to vydržím těch 10 dnů netestovat 😂 ale zatím jsem teda odhodlaná,že to dám 🤪 jinak se tentokrát snažím nad tím vůbec nepřemýšlet a zatím se mi to v tom shonu i daří 🙏 zítra to mám až na 11.45, ty budeš mít prduska kdy u sebe?❤️
@alexkisss ahojky, jelikož jedu zítra do centra na tu lapačku,tak jsem testovala včera po 5 dnech 🙏 k mému velkému údivu tam byla slabá čárečka🙏 vím,že to ještě vůbec nic neznamená,takhle jsem to už 2x zažila a od 10 dne zase slábla 😞 takže teď už můžu prostě jen čekat 🥴 a copak ty,jak se pripravujes na pátek? 🤗
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@alexkisss ahojky,já jdu 27.1🙏🙂 první IVF bylo stopnute,z druhého IVF a prvního KET máme hned syna,pak 5x neúspěch,když jsme si chtěli dát pauzu před 3.IVF, zjištěno spontánní těhotenství, bohužel mimoděložní. Tak teď jdeme na jediného mrazáčka z třetího KET a snažím se tomu věřit 🙏🙏 držím Ti palečky ❤️