12dni po KET, 5denne emryo, v 23 dc, ziadne spinenie, obcasne pochanie v podbrusku, bolest prs ustpila
vcera a dnes test- negativny, za 2 dni test a krv
objavilo sa vam 2 ciarocky takzo neskor? posledny mrazacik a velmi zle spermio, u mna imuno - zvazujem este jedno IVF ale neviem sko to pdychycky zvladnem... stale dufam, dakujem
12 dní po KET by už měl být duch...Samozřejmě můžeš mít pomalejší vzestu hcg pozdější uhnízdění atp...Ale spíš bych se začla smiřovat s negativním výsledkem. Neklesá na mysli, příště se zadaří!!❤️☀️
@reeeza dakujem, zajtra idem na krv a rovno sme objednany na konzultaciu a skusim este jedno ivf, bohuzial som limitovana vekom, vzhladom k financnej narocnosti do konca roka, tak to musime stihnut ak tak po menstruacii do konca roka - opu a et
Holky už sem z toho zoufalá, unavená...poslední ket 5denni blastocysty...test včera horní fotka (5.den, byla jsem na transferu ve ct) a dnes šestý den (druhá fotka). Minule byla viditelná čárka krásně 8.den (4.denniho embrya). Vím že to je brzy ale zároveň si říkám že by to už mělo být asi vidět alespoň o malinko víc :(
@svobodka86 to je este skoro...vo som citala tak sa koze este uhniehdovat...0 pockajte, ja som sa testovala 10 den a mala som pockat... zbytocne 4 dni nervacim, prave som po krvi a cakam na vysledky ale vcera som si robila test a zase bielo... rozumiem vam, je ato strasne psychivky narocne... drzim vam palce
@kiki123450 pardon za diakritiku, pisem v mhd 🙈
@svobodka86 Já teda nevydržela těch 14 dní, ale vydržela jsem to aspoň do toho 11. nebo 12. dne. Proč se zbytečně stresovat tak brzkým testováním?
@kiki123450 bohuzial to nedopadlo😔oplakala som to a zajtra konzultacia a ostava fufat ze nam schvalia dalsi cyklus ivf a bude z coho a co oplodnovat, drzte sa
@kiki123450 to mě mrzí. Je to tak vyčerpávající, a bezmocne...člověk ví že je to na něm ale nemůže to ovlivnit. Moc se držte. Musíme doufat!
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Dělala jsem si 2 testy. Byl to právě asi 11. nebo 12. den po KET a u jednoho testu byla čárka sotva viditelná, u Mammatestu už pozitivní. Další den byl silnější. A obden také.
Uvidíš, jaké hodnoty vyjdou z krve, ale myslím, že test už by ten 12. den něco ukázal.