Zítra po poledni mám volat jak dopadlo rozmražení, transfer je plánovaný na pátek ale přesnou hodinu v kolik se máme dostavit mi mají říct až zítra. Máme tam 4, dvě mražené po jednom, a dvě spolu. Chceme dát zavést jedno, ale asi zásluhou hormonů, od pondělí do sebe futruju utrogestan, to na mě teď sedlo a mám slzy v očích ze strachu že mi zítra řeknou že to nepřežilo ani jedno 😔 Proto mě zajímá jak to bylo u vás a jaká je pravděpodobnost že aspoň jedno to rozmrazení vydrží? předem moc děkuji za všechny odpovědi.
neboj se, v dnešní době snad nemrazí embrya, která nejsou životaschopná, když jsem v caru položila tuhle otázku, tak se na mě dívali jako na blázna, málem se urazili, všechno bude v pořádku, přeji hodně štěstí, ať jsou hlavně všechny další okolnosti ideální a embryjko se chytí a nepustí 9 měsíců 🙂
My byli na ketu 4x a všechna se rozmrazila krásně, z HB byly plně vyhatchované blatocysty a kromě jednoho se všechna chytla, bohužel, některá těhotenství nedopadla, ale to je jiná věc.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
měli jsme zamražené jen jedno a přežilo a dnes mu je rok 🙂 pravděpodobnost je veliká .Zitra si povezeš jedno emryjko domů🙂