Ahoj, pri prvnim pokusu IVF se ziskalo 12 oocytu. 9 prezilo. Zaplatila jsem si prodlouzenou kultivaci.
31.8. byl odber a 4.9. ET -17 DC. Prijde mi to jako velmi kratka doba..? Brala jsem jen utrogestan 3x2. Tento pokus byl neuspesny.
10.11. KET medikace estrofem 2 mg 1-0-1 a utrogestan od 2. dne cyklu 3x2. Transfer 18DC, embryo glue a hatching, pokus take neuspesny.
4.2. Dalsi KET, nativni cyklus, estrofem a utrogestan, embryo glue a hatching. Bez uspechu.
V zadnem KETU mi nebyla dana injekce na ovulaci. Neni to divne? Tento mesic si poprve delam ovulacni testy a jsem v soku. Ovulaci mam 21DC. Nevim jak to s ovulaci bylo behem KETu, ale delali mi UZ. Ve zprave nic uvedeneho nemam. Uz nas to stalo hrozne moc penez a citim se byt podvedena 😔 a taky smutna ze to nevychazi...co si o tom myslite? Chodim do Brna na Obilni trh.
Dobrý den, popravdě netuší zda to je pravidlem či ne, ale i při ET I při KET jsem dostala ovitrille, který právě řídí ovulaci.
@hana9876 Ahoj, já jsem taky nedostala ani jednou ovitrille vždy udělali UTZ 19 den podívali se na sliznici jestli je dostatečně vysoká a jestli tam jsou nějaké folikulila vždy se jim nelíbili byli prý strašně malé. Kolikátý den ti dělali UTZ před ket ? Nebrala bych moc tu ovulaci jako problém.
mě teda v CAR říkali, že ovulace je důležitá a taky jsem brala ovitrelle. Doporučuji se zeptat a pokud nemáš důvěru tak si nechte embrya převézt jinam.
Pokud bereš estrofem, k ovulaci nedochází. Proto není ovitrelle, estrofem blokuje ovulaci. Připraví děložní sliznici a pak se přidá utrogestan, který zastupuje funkci žlutého tělíska. Mám jedno dítě z estrofemoveho cyklu, jedno z přirozeného s ovitrelle
Když nemáš Ket v nativu ale stimulovaný, tzn. bereš estroferm a utrogestan, tak k ovulaci nedochází a ovitrelle se nedává. Já to mám tak pokaždé. Vše ti nahradí právě ty prášky.
@karkulka83 já teda neměla v nativu KET nikdy a Ovitrelle sem brala. Právě aby si tělo myslelo, že ovulace byla.
Já měla v nativu, i přirozený a ovitrelle jsem neměla nikdy.
@vitezove někdo dává pro lepší uchycení embrya (nejde o to, aby si tělo myslelo, že byla ovulace, ale aby si myslelo, že je těhotné, ovitrelle je HCG hormon), ale dle mého Dr se tak chytají embrya, která jsou následně potracena, protože nejsou ideální.... Takže on třeba tento postup nedoporučuje. Podle něj je potřeba dívat se i na psychiku ženy, kdy neúspěšný transfer je lepší než následný potrat.... Každý CAR, každý lékař má své postupy a žádný není špatně, pokud je pacientce vysvětlen a je s ním seznámena. Mam za sebou osm transferů, prakticky každý vedený jinak, než se povedlo "nalézt" ten správný recept a to správné embryo (tedy aktuálně už embrya)
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@hana9876 jeste foto ovulacnich testu