Ahojky holky je tady někdo kdo byl na vkladu? Já dnes dělala test a bohužel bilo ☹ máme embryglue.. Estrofem 1-1-1 Amelgen 1-0-1 a Prolutex 1 krát za 24 hodin
@reeeza ty já vysazovat nebudu 🙂 mám psáno i v papírech až 14.10. jen mě zarazi holky mají už pozitivní testy a já nic :( mám 5 denní embryo
@andreapokorna89 já nikdy neměla čárku dřív než 8 nebo 10 den po ket, tak zkuste testnout ještě před tím 14.10. 😉 teď jsem třeba 10 den měla teprve ducha...
@linducha90 já si připadám prave už jak blázen po těch letech 😀 spíše bych měla mít rozum než hledat duchy … dnes jsem 7 tak uvidíme v neděli to bude dle mého takové rozhodující 🙂
@andreapokorna89 vím o čem mluvíš, mám za sebou transfer posledního embrya a tentokrát jsem ty duchy fakt hledala, a nakonec tam i byl 😃
@linducha90 takže nejsem blázen dobrý 😀😀😀 a kolikaty den přesně a jak to dopadlo?
@andreapokorna89 na transferu jsem byla 27.8. ducha jsem měla 6. nebo 7. 9. a postupně sílil...
@linducha90 tak uvidíme .. naděje umírá poslední.. ale mám strach
@andreapokorna89 Naděje umírá poslední...držím palečky a napište jak to dopadlo 🍀😉
Ahojky, jak to dopadlo? 🌞 Třeba já jsem měla ducha 8.den.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Jsi 7 dní po KET kolikadenního embryjka?
Pokud 5ti či 6ti denní, čárka už může být, ale taky nemusí. Já si většinou dala limit 10 dní. Ale vysaď hormony až po potvrzení z krve, ne dřív...nikdy nevíš ;)