KET 1.7. 2024. Může to být uhnizďování?

jannaty
3. črc 2024

Ahoj holky, v pondělí jsem byla na svem prvním KETu.. měla jsem stimulovaný cyklus, beru estrofem 1-1-1 a amelgen 1-0-1. Nikdy jsem si neměřila BT, ale co mám nové Apple Watch, měří mi teplotu v noci a umí teoreticky určovat i plodné dny.. vždycky mi to tak nějak souhlasilo a podle grafu BT se to chovalo velmi podobně. Co jsem začala brát amelgen teplota stoupla a v grafu mi to označilo jako ovulaci, což by asi bylo správně, za 5 dni jsem šla na transfer 5 denní hatchujici blastocysty.. amelgen jako progesteron teplotu zvýšil, což by odpovídalo, ale po KETu mi začala teplota spíše klesat, než stoupat.. je to možné? Muže to byt uhnizdovani?? Nebo by teplota neměla vůbec klesat???
Nemám jinak žádné příznaky nebo tam něco, tak jsem z toho taková nesvá. 🥺

moznajednoumama
5. črc 2024

zdravím, taky jsem měla ket 1.7. ale v nativu, neberu an to nic........teplotu neměřím,a le příznaky jak na MS - trochu bolest v podbřišku občas píchnutí a prsa nějak pobolívají, jsem zvědavá, co z toho může vyjít, je to má první zkušenost, já mám embryjko z DV, blastocysta hatchující

moznajednoumama
5. črc 2024

@jannaty zdravím, taky jsem měla ket 1.7. ale v nativu, neberu an to nic........teplotu neměřím,a le příznaky jak na MS - trochu bolest v podbřišku občas píchnutí a prsa nějak pobolívají, jsem zvědavá, co z toho může vyjít, je to má první zkušenost, já mám embryjko z DV, blastocysta hatchující

jannaty
autor
6. črc 2024

@moznajednoumama hezké rano, já měla nízkou sliznici, proto mam řízeny KET.. já nemám příznaky vůbec žádné.. nic mě neboli, prsa mě bolely při stimulaci na odběr vajíček, teď absolutne. Jsem teda taková nafoukla, ale to bude z těch hormonu.
Drzim palce, ať jsou ty příznaky prave k začínajícímu tehu ✊🏻 já si občas preju, aby mi bylo aspoň trosku špatně, když žádné jiné příznaky nemám 🫣

junetule
6. črc 2024

@jannaty ahoj, ja mela take rizeny ket se spoustou hormonu(leky,injekce, cipky). Sice jsem si nic nemerila, ale nic jsem necitila v te dobe. Bolest prsou az po cca dvou tydnech, jinak zadne priznaky. Paty den po ket jsem si udelala test, byl to muj sesty ket, tak jsem nevydrzela a po case uplynuti se objevila slaba carka, uplne pidi, skoro neviditelna, ale kazdym dnes silila. To bylo jedine, diky cemu jsem vedela, ze to vyslo. Drzim pesticky i vam ✊🤗

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru