Ahoj holky,22.června jsem měla poslední měsíčky,3.července Pregnyl 10000 a 4. července IUI dneska 15. jsem poprvé zkusila test a po 4 minutách slabá čárka,ale nevím jestli to je ještě ten Pregnyl,nebo těhu.Dnes je to 12tý den od Pr.,tak jestli máte někdo stejný problém,nebo zkušenosti,budu ráda když se se mnou o ně podělíte 🙂
Děkuji 🙂 Zítra se tedy pokusím testnout znova a snad bude čárka také jen sílit 🙂 A ty jsi tedy těhu ? 🙂 Já už z předchozího vztahu mám 12ti letého kluka a s nynějším partnerem se snažíme rok a půl a zatím nic,tohle je náš první pokus IUI,tak věřím,že to vyjde 🙂
ahoj někde jsem četla, že +- 10 dnů, tak to už by mohlo být spíš těhu, ale holky mi radily ať zkusím ovu. test - ten by prý na pregnyl neměl reagovat a prý je v těhu. taky pozitivní, ale já to zatím nezkoušela. Minulý měsíc jsem si dělala 10 dne test a byl negativní - bohužel celou dobu. Držím pěsti
To čekání je vždy nejhorší,já jsem si úplně zakázala testovat ,a stejně jsem to dnes nevydržela 🙂 Dneska ta čárka byla úplně slaboulinká a až po pěti minutách,tak zítra buď zesílí a nebo nebude a budu vědět na čem jsem... Když já ten ovu test nemám kde koupit,tak zítra zkusím ještě jeden test a ten snad rozhodne 🙂Také držím palečky,příště to určitě vyjde 🙂
@vendulka123 ja uz tehotna nejsem, uz mi tady radi 4 mesicni holcicka. 🙂 Trvalo nam skoro dva roky, nez jsem otehotnela. Nastesti to slo jen pomoci Clostilbegytu a Pregnylu. 🙂
@alcar Tak to je krásný,
moc blahopřeji ať holcicka krásně roste 😉
@vendulka123 tak drzim na zitra pesti. Dej pak vedet, jak to dopadlo. 🙂
Dobré ráno,dnes test 13tý den po Pregnylu a negativní ☹ no nic,budu testit dál,zkusím to ještě v pátek,to je den před očekávanou ms a pak když nepříjde,tak v neděli. Ještě napíši jak jsem dopadla 🙂 A děkuji,že jste mi drželi palečky 🙂
@vendulka123 jeste nezoufej, mne taky pred ocekavanou ms carecka zmizla a o dva dny pozdeji uz tam zase byla. A je to logicke. Pregnyl vyprchal a zaroven jeste nevystoupala hladina toho praveho hcg. Tak zkus jeste v patek. 😉
@alcar Začala jsem špinit a bolí mě bicho jak na ms.Tak snad to vyjde příště.Také jsem přemýšlela o tom,že si po další IUI vezmu volno,jsem masér a hodně se nadřu,tak to také asi není úplně dobře.A hlavně musím být v pohodě,teď jsem ze všeho byla vynervená.Papa
@vendulka123 ☹ tak to je mi lito. Vim, jak se citis. Je to obrovske zklamani... 😒 Preji ti, at to priste vyjde! A to volno si vezmi. Nestoji to za to. Clovek do sebe laduje hormony, neni to nic prijemneho, tak pro to udelej maximum. 😉
@alcar 🙂 Moc děkuji za podporu ,snažím se být v pohodě,jsem optimista a věřím,že příště to určitě vyjde.Udělám pro to vše,co bude v mých silách 🙂
Ahoj holky můžu se taky zeptat? Jsem 12 dne po IUI a těhu test negativní. Zkusila jsem ovu test a tam mám slabou čárku. Myslíte, že je to dobrý, nebo to značí blížící se MS
Ahoj holky jsem 13 den po IUI a od 31.5 jsem měla už slabounce pozitivní testík do včera ale dnes jsem testla znova a nic nevidím myslíte že je ještě nějaká šance.?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ja teda sice nemela IUI, ale Pregnyl 10tis jednotek jsem mela. Poprve to nevyslo a 10. den uz na testu nebylo nic. Druhy cyklus uz vysel a 12. den jsem mela furt ducha, ktery 13. den uplne zmizel, ale 14. den uz se ukazal v plne sile! 🙂 Ale je to individualni, kazdemu Pregnyl z tela vyprcha jinak. Ja bych rekla, ze je pravdepodobne, ze jsi tehotna, ale dalsi dva dny rozhodnou. Nejdele by se melo tech 10tis jednotek v tele drzet 14 dni. Drzim pesti! 😉