Kdy se Vám objevili 2 // po ET?
Ahojky holky jsem po 2 IVF má 9 den po ET a začínám být mírně nervózní 😪dneska jsem si dělala test a ten je negativní. Co jsem tak zběžně na netu četla diskuze tak 9 den už holky mívali alespoň ducha na testu. Pochlubte se kdy vy. Děkuji 😘
no tak to už by něco videt jít mohlo...ale v caru vedí proč tvrdí testovat po 14 dnech..je to težké vím mě testovaní teprve čeká a jsou to hrozný nervy.
ahojte holky, jsem dnes 5 den po KETu 6 denní HB. Na clear blue digital mi to vyhodilo 1-2 +. Dnes jsem 12 den od píchnutí ovitrelle, myslíte, že může být ještě v moči?
@petrakreml myslím, že ne. Já měla v obou případech už dušíka
Ahoj, já testovala 8den po et, a duch.. 10den dálnice.. Asle čekám jednovajecna dvojčata..
@crazy_girl3 já měla takové krásné duchy a nakonec nic z toho nebylo... Tak držím palce ať sili
@verajan já měla poprvé sp v 6+6,podruhe jsme to dotáhli až do konce a mame krásnou holčičku. V obou případech jsem měla 5.den po ET ducha
@crazy_girl3 já jsem měla duchy vždy od 7 dne a po 12 dnů nic začaly slabnout Teda u 2 IVF u prvního nic. Ale teď do třetice se snad zadari.
@verajan určitě ano, moc držím Palce

ahoj me testovani teprve ceka,...záleží jak stare embyjko ti zavaděli..jestli 3 denni tak jsi ted 12 dpo, jestli 5 denni tak jsi 14 dpo...a ano o už někdo mívá duchy, ale někdo ne...